ownvisit Picopat Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #1 Bu modun adı ne bilen varsa söyleyebilir mi?
Hypenoxtr Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 484 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #2 ownvisit dedi: Eki Görüntüle 2535543 Eki Görüntüle 2535544 Bu modun adı ne bilen varsa söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Neymiş bu modun amacı?
ownvisit dedi: Eki Görüntüle 2535543 Eki Görüntüle 2535544 Bu modun adı ne bilen varsa söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Neymiş bu modun amacı?
ownvisit Picopat Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #3 yani işte boralonun modlarından bir tanesi şimşek güçleri oluyor boralonun hoşuma gitti bende sorıyım dedim Hypenoxtr dedi: Neymiş bu modun amacı? Genişletmek için tıkla... Boralonun bir modu şimşek güçleri kazanıyor benim hoşuma gitti sorayım dedim pardon iki kere yazmışım
yani işte boralonun modlarından bir tanesi şimşek güçleri oluyor boralonun hoşuma gitti bende sorıyım dedim Hypenoxtr dedi: Neymiş bu modun amacı? Genişletmek için tıkla... Boralonun bir modu şimşek güçleri kazanıyor benim hoşuma gitti sorayım dedim pardon iki kere yazmışım
Hypenoxtr Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 484 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #4 ownvisit dedi: yani işte boralonun modlarından bir tanesi şimşek güçleri oluyor boralonun hoşuma gitti bende sorıyım dedim Boralonun bir modu şimşek güçleri kazanıyor benim hoşuma gitti sorayım dedim pardon iki kere yazmışım Genişletmek için tıkla... ChatGPT'ye sorabilirsiniz.
ownvisit dedi: yani işte boralonun modlarından bir tanesi şimşek güçleri oluyor boralonun hoşuma gitti bende sorıyım dedim Boralonun bir modu şimşek güçleri kazanıyor benim hoşuma gitti sorayım dedim pardon iki kere yazmışım Genişletmek için tıkla... ChatGPT'ye sorabilirsiniz.
ownvisit Picopat Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #5 cevap vermedi cevap vermedi klavye bozuk ta pardon iki kere yazıyor klavye bozuk ta pardon iki kere yazıyor Hypenoxtr dedi: ChatGPT'ye sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... chat gptde yanlış cevap veriyor siz sorabilirseniz ve doğru cevap alırsanız söyleyebilirmisiniz? ben modun adını buldum soranlar için mod: Iron's Spells 'n Spellbooks Son düzenleme: 16 Temmuz 2025
cevap vermedi cevap vermedi klavye bozuk ta pardon iki kere yazıyor klavye bozuk ta pardon iki kere yazıyor Hypenoxtr dedi: ChatGPT'ye sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... chat gptde yanlış cevap veriyor siz sorabilirseniz ve doğru cevap alırsanız söyleyebilirmisiniz? ben modun adını buldum soranlar için mod: Iron's Spells 'n Spellbooks