E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 7 Mart 2023 #1 Bu Mitshubishi'nin modeli nedir?
Çözüm ReloadingData 7 Mart 2023 EsatKa dedi: Bu Mitshubishi'nin modeli nedir? Eki Görüntüle 1693377 Eki Görüntüle 1693379 Genişletmek için tıkla... Mitsubishi lancer.
EsatKa dedi: Bu Mitshubishi'nin modeli nedir? Eki Görüntüle 1693377 Eki Görüntüle 1693379 Genişletmek için tıkla... Mitsubishi lancer.
KS KS E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 7 Mart 2023 #11 Lusyz dedi: Mitsubishi lancer bizim pederin hayalindeki araba Mitsubishi alt modellerine hayrandır bayağı kullandık tam bunu alacakdık 2. el piyasası yükseldi kaldı öyle ama çok güzel araba cidden bayağı şekil duruyor. Genişletmek için tıkla... Birçok kişinin hayallerini süsleyen bir araba hocam. Bende görünce çekeyim demiştim Artı 0 Eksi
Lusyz dedi: Mitsubishi lancer bizim pederin hayalindeki araba Mitsubishi alt modellerine hayrandır bayağı kullandık tam bunu alacakdık 2. el piyasası yükseldi kaldı öyle ama çok güzel araba cidden bayağı şekil duruyor. Genişletmek için tıkla... Birçok kişinin hayallerini süsleyen bir araba hocam. Bende görünce çekeyim demiştim
C Curre Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 675 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #12 hocam tomi makinene benzettim ben biraz hiçmi benzemiyo ImDominatingU dedi: Dümdüz Lancer. Evo'ya dönüştürecek şekilde modifiye yapılırsa mükemmel olur. Genişletmek için tıkla... EsatKa dedi: Birçok kişinin hayallerini süsleyen bir araba hocam. Bende görünce çekeyim demiştim Genişletmek için tıkla... Hocam bunun sahibindende bir ilanı var 3 ay önce 4 milyon muydu neydi dünyada tekmiş. Artı 0 Eksi
hocam tomi makinene benzettim ben biraz hiçmi benzemiyo ImDominatingU dedi: Dümdüz Lancer. Evo'ya dönüştürecek şekilde modifiye yapılırsa mükemmel olur. Genişletmek için tıkla... EsatKa dedi: Birçok kişinin hayallerini süsleyen bir araba hocam. Bende görünce çekeyim demiştim Genişletmek için tıkla... Hocam bunun sahibindende bir ilanı var 3 ay önce 4 milyon muydu neydi dünyada tekmiş.