Havi Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #1 İyi akşamlar babam bugün eve böyle bir şey getirdi. Ne olduğunu bilmiyorum. Araştırdım ama pek bir bilgi edinemedim. Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri 16186148143875410374580392982200.jpg 73,2 KB · Görüntüleme: 143
İyi akşamlar babam bugün eve böyle bir şey getirdi. Ne olduğunu bilmiyorum. Araştırdım ama pek bir bilgi edinemedim. Yardımcı olur musunuz?
KS KS Havi Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #11 sKostur dedi: Masaüstü PC varsa tak teker teker ama yeniden başlat her birini takınca. Windows okursa muhtemelen çalışıyordur. Ayrıca biçimlendirmeye çalış kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim deneyeceğim şimdi hepsini Artı 0 Eksi
sKostur dedi: Masaüstü PC varsa tak teker teker ama yeniden başlat her birini takınca. Windows okursa muhtemelen çalışıyordur. Ayrıca biçimlendirmeye çalış kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim deneyeceğim şimdi hepsini
sKostur Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #12 Havi dedi: Anladım çok teşekkür ederim deneyeceğim şimdi hepsini Genişletmek için tıkla... Sonuçları merakla bekliyorum dostum Artı 0 Eksi
Havi dedi: Anladım çok teşekkür ederim deneyeceğim şimdi hepsini Genişletmek için tıkla... Sonuçları merakla bekliyorum dostum
KS KS Havi Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #13 sKostur dedi: Sonuçları merakla bekliyorum dostum Genişletmek için tıkla... Kullandığım bilgisayar çok eski b bilgisayar ve anakartımda herhangi bi giriş yok bunları kontrol edebileceğim şuan fark ettim Artı 0 Eksi
sKostur dedi: Sonuçları merakla bekliyorum dostum Genişletmek için tıkla... Kullandığım bilgisayar çok eski b bilgisayar ve anakartımda herhangi bi giriş yok bunları kontrol edebileceğim şuan fark ettim
sKostur Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #14 Havi dedi: Kullandığım bilgisayar çok eski b bilgisayar ve anakartımda herhangi bi giriş yok bunları kontrol edebileceğim şuan fark ettim Genişletmek için tıkla... Nerede yaşıyorsun? Yakınsak bende denerdin Artı 0 Eksi
Havi dedi: Kullandığım bilgisayar çok eski b bilgisayar ve anakartımda herhangi bi giriş yok bunları kontrol edebileceğim şuan fark ettim Genişletmek için tıkla... Nerede yaşıyorsun? Yakınsak bende denerdin
KS KS Havi Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #15 sKostur dedi: Nerede yaşıyorsun? Yakınsak bende denerdin Genişletmek için tıkla... İstanbul Sultangazi de yaşıyorum Artı 0 Eksi
sKostur dedi: Nerede yaşıyorsun? Yakınsak bende denerdin Genişletmek için tıkla... İstanbul Sultangazi de yaşıyorum
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.014 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 17 Nisan 2021 #16 Anakartınız nedir? Aşırı derecede eski olması gerekli ki slotu bulunmasın. Artı 0 Eksi
sKostur Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #17 Havi dedi: İstanbul Sultangazi de yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Ben Adana’da. Çok ters oldu kusura bakma. Artı 0 Eksi
Havi dedi: İstanbul Sultangazi de yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Ben Adana’da. Çok ters oldu kusura bakma.
KS KS Havi Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #18 Enes3078 dedi: Anakartınız nedir? Aşırı derecede eski olması gerekli ki slotu bulunmasın. Genişletmek için tıkla... Anakartımın üstünde bel sKostur dedi: Ben Adana’da. Çok ters oldu kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Önemlimdeğil ilgi ve alakan için çok teşekkür ederim usta Artı 0 Eksi
Enes3078 dedi: Anakartınız nedir? Aşırı derecede eski olması gerekli ki slotu bulunmasın. Genişletmek için tıkla... Anakartımın üstünde bel sKostur dedi: Ben Adana’da. Çok ters oldu kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Önemlimdeğil ilgi ve alakan için çok teşekkür ederim usta
sKostur Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #19 Havi dedi: Anakartımın üstünde bel Önemlimdeğil ilgi ve alakan için çok teşekkür ederim usta Genişletmek için tıkla... Sorun değil dostum ama umarım halledersin. Hiç yoktan satıp anakart işlemci upgrade edersin : D Artı 0 Eksi
Havi dedi: Anakartımın üstünde bel Önemlimdeğil ilgi ve alakan için çok teşekkür ederim usta Genişletmek için tıkla... Sorun değil dostum ama umarım halledersin. Hiç yoktan satıp anakart işlemci upgrade edersin : D
KS KS Havi Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #20 Enes3078 dedi: Anakartınız nedir? Aşırı derecede eski olması gerekli ki slotu bulunmasın. Genişletmek için tıkla... Çok eski bi anakart şöyle söyleyeyim hpnin eski ofis için ürettiği bir kasa sanırım sKostur dedi: Sorun değil dostum ama umarım halledersin. Hiç yoktan satıp anakart işlemci upgrade edersin : D Genişletmek için tıkla... İnşallah araştırıcam olmadı arkadaşlarımdan birisinde denerim Artı 0 Eksi
Enes3078 dedi: Anakartınız nedir? Aşırı derecede eski olması gerekli ki slotu bulunmasın. Genişletmek için tıkla... Çok eski bi anakart şöyle söyleyeyim hpnin eski ofis için ürettiği bir kasa sanırım sKostur dedi: Sorun değil dostum ama umarım halledersin. Hiç yoktan satıp anakart işlemci upgrade edersin : D Genişletmek için tıkla... İnşallah araştırıcam olmadı arkadaşlarımdan birisinde denerim