cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.834 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:28 #1 Bisikletimi tek yaprağa çevireceğim ama bu perçinleri çıkarmanın bir yolu var mıdır? Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2025-11-24 saat 19.25.49_99ccf776.jpg 110,3 KB · Görüntüleme: 29
ioybs Centipat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 614 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 ti 64 gb ram INTEL Core i7 12700F 3.6GHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:40 #2 cti real dedi: Bisikletimi tek yaprağa çevireceğim ama bu perçinleri çıkarmanın bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Perçinin ortasına yıldızı ya da herhangi bir tornavidayı koy arkasına çekiçle hafif vur kırılı.
cti real dedi: Bisikletimi tek yaprağa çevireceğim ama bu perçinleri çıkarmanın bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Perçinin ortasına yıldızı ya da herhangi bir tornavidayı koy arkasına çekiçle hafif vur kırılı.
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.834 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:41 #3 ioybs dedi: Perçinin ortasına yıldızı ya da herhangi bir tornavidayı koy arkasına çekiçle hafif vur kırılı. Genişletmek için tıkla... Hocam matkapla 1 tane uç yamulttum yinede delinmiyor kırılmıyor.
ioybs dedi: Perçinin ortasına yıldızı ya da herhangi bir tornavidayı koy arkasına çekiçle hafif vur kırılı. Genişletmek için tıkla... Hocam matkapla 1 tane uç yamulttum yinede delinmiyor kırılmıyor.
ioybs Centipat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 614 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 ti 64 gb ram INTEL Core i7 12700F 3.6GHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:43 #4 cti real dedi: Hocam matkapla 1 tane uç yamulttum yine de delinmiyor kırılmıyor. Genişletmek için tıkla... İnternete buldum düz tornavidayla şunu uygulayın. cti real dedi: Hocam matkapla 1 tane uç yamulttum yine de delinmiyor kırılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sökünce tekrardan perçinletebilecek misiniz? Dosya Ekleri 2d1caaa77245a617c8d151359498461e.jpg 44,2 KB · Görüntüleme: 14
cti real dedi: Hocam matkapla 1 tane uç yamulttum yine de delinmiyor kırılmıyor. Genişletmek için tıkla... İnternete buldum düz tornavidayla şunu uygulayın. cti real dedi: Hocam matkapla 1 tane uç yamulttum yine de delinmiyor kırılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sökünce tekrardan perçinletebilecek misiniz?
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.834 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:45 #5 ioybs dedi: İnternete buldum düz tornavidayla şunu uygulayın. Hocam sökünce tekrardan perçinletebilecek misiniz? Genişletmek için tıkla... Tek yaprağa çevireceğim için küçük olan yaprağı ellemiyorum, büyük ve orta yaprak birbirine bağlı. ioybs dedi: İnternete buldum düz tornavidayla şunu uygulayın. Hocam sökünce tekrardan perçinletebilecek misiniz? Genişletmek için tıkla... Düz tornavida bulamadım spatulanın arkasına vurarak yaptım ama olmuyor. Son düzenleme: Dün 19:54
ioybs dedi: İnternete buldum düz tornavidayla şunu uygulayın. Hocam sökünce tekrardan perçinletebilecek misiniz? Genişletmek için tıkla... Tek yaprağa çevireceğim için küçük olan yaprağı ellemiyorum, büyük ve orta yaprak birbirine bağlı. ioybs dedi: İnternete buldum düz tornavidayla şunu uygulayın. Hocam sökünce tekrardan perçinletebilecek misiniz? Genişletmek için tıkla... Düz tornavida bulamadım spatulanın arkasına vurarak yaptım ama olmuyor.
ioybs Centipat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 614 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 ti 64 gb ram INTEL Core i7 12700F 3.6GHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:54 #6 cti real dedi: Tek yaprağa çevireceğim için küçük olan yaprağı ellemiyorum, büyük ve orta yaprak birbirine bağlı. Düz tornavida bulamadım spatulanın arkasına vurarak yaptım ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bir bilgim yok maalesef.
cti real dedi: Tek yaprağa çevireceğim için küçük olan yaprağı ellemiyorum, büyük ve orta yaprak birbirine bağlı. Düz tornavida bulamadım spatulanın arkasına vurarak yaptım ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bir bilgim yok maalesef.