Resimdeki powe LED girişi ne işe yarıyor?

370063

Hectopat
Makaleler
1
Evet arkadaşlar Power LED'e yazıyor ben ne işe yaradığını pek bilmiyorum ama Power LED güç ışığı olduğuna göre bu ne olabilir? 3 pinli. Ve bunu anakarta takınca 10 saniyede bir yeniden başlatıyor bilgisayarı. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 16172780258447140421407042805124.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 73
Power LED'i taktıysanız bunu takmayın işlevi yok zannedersem kasamda vardı takmıyordum.

Bazı kasalarda 2 tane ışık olabiliyor, Power LED tuşun üstündeki ışık Power LED E de kasa altında ya da üstünde farklı bir ışık olabiliyor, ya yanlış sokete taktığınız için bilgisayar kendini yeniden başlatıyordur ya da kısa devre yapıyordur. Kısa devre yaparsa 10 saniye açık kalabileceğini sanmam, muhtemelen yanlış sokete takıyorsunuz, ana kartınızda buna uygun soket olmayabilir.

Hocam, kasanın ön panelinden mi geliyor? Normalde artı ve eksi yazması gerekiyor.

Hocam, kasanın ön panelinden mi geliyor? Normalde artı ve eksi yazması gerekiyor.

Hocam geç cevapladım üzgünüm, evet ön panelden geliyor.
Power LED'i taktıysanız bunu takmayın işlevi yok zannedersem kasamda vardı takmıyordum.

Bende takmıyorum hocam ama kasayı açınca ne olduğunu öğrenmek için foruma bir soruyum dedim.

Evet hocam anakartım eski o yüzden sizin dediğiniz gibi olmayabilir. Bilgilendirme için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…