petrik0r Kilopat Katılım 18 Ekim 2016 Mesajlar 32 25 Haziran 2025 #1 Buradaki ilandaki hislon saat modelini bir türlü bulamadım. Bu orijinal resmi bir hislon modeli mi? https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ati-hc-hislon-moonphase-saat-1249162854/detay
Buradaki ilandaki hislon saat modelini bir türlü bulamadım. Bu orijinal resmi bir hislon modeli mi? https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ati-hc-hislon-moonphase-saat-1249162854/detay
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #2 Bariz çakma. İlandakini kastediyorum tabii ki.
petrik0r Kilopat Katılım 18 Ekim 2016 Mesajlar 32 25 Haziran 2025 #3 LorenzoMatterhorn dedi: Bariz çakma. İlandakini kastediyorum tabii ki. Genişletmek için tıkla... Sorum Hislon markasında böyle bir model var mı yok mu aslında ilanı sadece örnek olarak vermiştim
LorenzoMatterhorn dedi: Bariz çakma. İlandakini kastediyorum tabii ki. Genişletmek için tıkla... Sorum Hislon markasında böyle bir model var mı yok mu aslında ilanı sadece örnek olarak vermiştim
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #4 petrik0r dedi: Sorum Hislon markasında böyle bir model var mı yok mu aslında ilanı sadece örnek olarak vermiştim Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum Google Lens ile aratsana.
petrik0r dedi: Sorum Hislon markasında böyle bir model var mı yok mu aslında ilanı sadece örnek olarak vermiştim Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum Google Lens ile aratsana.
petrik0r Kilopat Katılım 18 Ekim 2016 Mesajlar 32 25 Haziran 2025 #5 LorenzoMatterhorn dedi: Onu bilmiyorum Google Lens ile aratsana. Genişletmek için tıkla... Baya baktım ama bulamadım bir türlü hocam denemediğim yol kalmadı, son çare foruma sorayım dedim.
LorenzoMatterhorn dedi: Onu bilmiyorum Google Lens ile aratsana. Genişletmek için tıkla... Baya baktım ama bulamadım bir türlü hocam denemediğim yol kalmadı, son çare foruma sorayım dedim.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #6 Hislon 3226 multi fonksiyon Moonphase Rose Case. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2025
Qwertyq Centipat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 391 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #7 petrik0r dedi: Baya baktım ama bulamadım bir türlü hocam denemediğim yol kalmadı, son çare foruma sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... ChatGPT'ye sorun
petrik0r dedi: Baya baktım ama bulamadım bir türlü hocam denemediğim yol kalmadı, son çare foruma sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... ChatGPT'ye sorun
petrik0r Kilopat Katılım 18 Ekim 2016 Mesajlar 32 25 Haziran 2025 #8 LorenzoMatterhorn dedi: Hislon 3226 multi fonksiyon moonphase rose case. Genişletmek için tıkla... Globalde bu model ismiyle alakalı hiç içerik bulamadım ilginç sadece bir Facebook postu var. Qwertyq dedi: ChatGPT'ye sorun. Genişletmek için tıkla... Sordum hocam da bir şey çıkmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2025
LorenzoMatterhorn dedi: Hislon 3226 multi fonksiyon moonphase rose case. Genişletmek için tıkla... Globalde bu model ismiyle alakalı hiç içerik bulamadım ilginç sadece bir Facebook postu var. Qwertyq dedi: ChatGPT'ye sorun. Genişletmek için tıkla... Sordum hocam da bir şey çıkmadı.
burton Kilopat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 137 Çözümler 1 29 Haziran 2025 #9 Hislon replikası üretilecek seviyede bir saat markası değil, düzgün saat üreten bir marka bile değil. Replika olduğunu düşünmüyorum ancak en iyi cevabı Hislon'a bir mail atarak alırsınız.
Hislon replikası üretilecek seviyede bir saat markası değil, düzgün saat üreten bir marka bile değil. Replika olduğunu düşünmüyorum ancak en iyi cevabı Hislon'a bir mail atarak alırsınız.