3 395014 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.556 Çözümler 1 4 Ekim 2024 #1 Aşağıdaki resimdeki gibi sadece üstleri hafif sarı yapmak için ne yapmak lazım?
R Rynesquik Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.821 Çözümler 3 4 Ekim 2024 #2 Kafana beyaz bir şey koyuyorlar delikleri var oradan saçları çıkartıp boyuyorlar diye biliyorum.
3 395014 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.556 Çözümler 1 4 Ekim 2024 #3 Rynesquik dedi: Kafana beyaz bir şey koyuyorlar delikleri var oradan saçları çıkartıp boyuyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ev ortamında nasıl yapabiliriz peki hocam? O beyaz şeyi biliyorum ama nereden bulacağımı bilmiyorum.
Rynesquik dedi: Kafana beyaz bir şey koyuyorlar delikleri var oradan saçları çıkartıp boyuyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ev ortamında nasıl yapabiliriz peki hocam? O beyaz şeyi biliyorum ama nereden bulacağımı bilmiyorum.
R Rynesquik Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.821 Çözümler 3 4 Ekim 2024 #4 395014 dedi: Ev ortamında nasıl yapabiliriz peki hocam? O beyaz şeyi biliyorum ama nereden bulacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam berberlere sormak lazım onlar daha iyi bilir ona göre malzemeleri alabilirsin.
395014 dedi: Ev ortamında nasıl yapabiliriz peki hocam? O beyaz şeyi biliyorum ama nereden bulacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam berberlere sormak lazım onlar daha iyi bilir ona göre malzemeleri alabilirsin.
3 395014 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.556 Çözümler 1 4 Ekim 2024 #5 Rynesquik dedi: Hocam berberlere sormak lazım onlar daha iyi bilir ona göre malzemeleri alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim berber kendi adını bilmiyor daha onu hayatta bilmez. Yine de sağolun hocam. Biraz araştırıp bulurum belki.
Rynesquik dedi: Hocam berberlere sormak lazım onlar daha iyi bilir ona göre malzemeleri alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim berber kendi adını bilmiyor daha onu hayatta bilmez. Yine de sağolun hocam. Biraz araştırıp bulurum belki.