xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 20 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar resimdeki saçı hangi"kimyasal" ile yapabilirim? Wax ile olursa ben market waxı kullanıyorum başka yerde bulamadım
Arkadaşlar resimdeki saçı hangi"kimyasal" ile yapabilirim? Wax ile olursa ben market waxı kullanıyorum başka yerde bulamadım
G8341 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 2.442 Çözümler 25 20 Haziran 2020 #2 Fönleyip sprey atabilirsin, wax zararlı diye biliyorum.
lilsmcn Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Graphic Designer 20 Haziran 2020 #3 Hacim artırıcı saç köpüğü, sprey, kaliteli bir wax (min. 50TL). Bu kanalı öneririm. Tutoriallar bulunuyor. First Take Today ESPN First Take www.youtube.com Kullanacağın kimyasalların kaliteli olmasına ve saçına çok kullanmamaya dikkat et. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2020
Hacim artırıcı saç köpüğü, sprey, kaliteli bir wax (min. 50TL). Bu kanalı öneririm. Tutoriallar bulunuyor. First Take Today ESPN First Take www.youtube.com Kullanacağın kimyasalların kaliteli olmasına ve saçına çok kullanmamaya dikkat et.
Z zagzirus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 1.587 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2020 #4 Saçın temiz olması lazım. Saç kesiminin ona göre olması lazım. Fönle yapılıyor genelde ama fönsüz de olur. Youtube'da çokça video var bununla ilgili.
Saçın temiz olması lazım. Saç kesiminin ona göre olması lazım. Fönle yapılıyor genelde ama fönsüz de olur. Youtube'da çokça video var bununla ilgili.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 20 Haziran 2020 #5 zagzirus dedi: Saçın temiz olması lazım. Saç kesiminin ona göre olması lazım. Fönle yapılıyor genelde ama fönsüz de olur. YouTube'da çokça video var bununla ilgili. Genişletmek için tıkla... O saç modelini berbere nasıl anlatabilirim? lilsmcn dedi: Hacim artırıcı saç köpüğü, sprey, kaliteli bir wax (min. 50TL). Bu kanalı öneririm. Tutoriallar bulunuyor. First Take Today ESPN First Take www.youtube.com Kullanacağın kimyasalların kaliteli olmasına ve saçına çok kullanmamaya dikkat et. Genişletmek için tıkla... Bu eleman saçına ne gereksiz şey varsa sıkıyor. G8341 dedi: Fönleyip sprey atabilirsin, wax zararlı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim, teşekkür ederim. Son düzenleme: 20 Haziran 2020
zagzirus dedi: Saçın temiz olması lazım. Saç kesiminin ona göre olması lazım. Fönle yapılıyor genelde ama fönsüz de olur. YouTube'da çokça video var bununla ilgili. Genişletmek için tıkla... O saç modelini berbere nasıl anlatabilirim? lilsmcn dedi: Hacim artırıcı saç köpüğü, sprey, kaliteli bir wax (min. 50TL). Bu kanalı öneririm. Tutoriallar bulunuyor. First Take Today ESPN First Take www.youtube.com Kullanacağın kimyasalların kaliteli olmasına ve saçına çok kullanmamaya dikkat et. Genişletmek için tıkla... Bu eleman saçına ne gereksiz şey varsa sıkıyor. G8341 dedi: Fönleyip sprey atabilirsin, wax zararlı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim, teşekkür ederim.
Z zagzirus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 1.587 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2020 #6 Kuaföre resim götür telefondan baksın yapar. Yüzde 90 gençler bu model zaten şuan. Hemen anlayacaktır. Önlerini biraz uzatman gerekiyor bu modelde.
Kuaföre resim götür telefondan baksın yapar. Yüzde 90 gençler bu model zaten şuan. Hemen anlayacaktır. Önlerini biraz uzatman gerekiyor bu modelde.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 20 Haziran 2020 #7 zagzirus dedi: Kuaföre resim götür telefondan baksın yapar. Yüzde 90 gençler bu model zaten şuan. Hemen anlayacaktır. Önlerini biraz uzatman gerekiyor bu modelde. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. G8341 dedi: Fönleyip sprey atabilirsin, wax zararlı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yaptım güzel oldu fakat çok sıktım parlak görünüyor kullandığım sprey yunsey 4 numara saç spreyi. Son düzenleme: 21 Haziran 2020
zagzirus dedi: Kuaföre resim götür telefondan baksın yapar. Yüzde 90 gençler bu model zaten şuan. Hemen anlayacaktır. Önlerini biraz uzatman gerekiyor bu modelde. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. G8341 dedi: Fönleyip sprey atabilirsin, wax zararlı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yaptım güzel oldu fakat çok sıktım parlak görünüyor kullandığım sprey yunsey 4 numara saç spreyi.