Resimdeki sistem alınır mı?

3MERT_xd

Decapat
Verdiğim resimdeki hazır sistemi almayı planlıyorum özelleştirilmiş halde resmini koydum. Sizce nasıl? Bilinen markaları tercih etmek istedim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-09-21-12-59-15-585_com.android.chrome-edit.jpg
    132,5 KB · Görüntüleme: 83
Bir sıkıntısı yok bomba gibi sistem ama fiyatı pahalı olur gibi özellikle hazır oldugundan.

Fiyatına göre değişir.

Verdiğim resimdeki hazır sistemi almayı planlıyorum özelleştirilmiş halde resmini koydum. Sizce nasıl? Bilinen markaları tercih etmek istedim.
Kişisel bir tercih tabii ki ama bana sorarsan Corsair ürünlerine o kadar para vermene gerek yok (fiyat yazmıyor ama kastım Corsair'in her zaman pahalı olması).
  • Atıyorum RAM'lerde GSKILL tercih edebilirsin, çok daha kaliteli ve uygun fiyatlı bir alternatif.
  • M2'de ADATA tercih edilebilir.
  • Soğutmada da Arctic gibi alternatifler var Corsair daha pahalı kaçıyor olabilir (ondan emin değilim bir bakmak lazım.).
  • Güç kaynağında da güzel alternatifler var. Onu da farklı bir marka tercih edebilirsin.
Onun dışında bence sistem güzel. Sadece fiyatı optimize etmek adına dediğim markalara yönelebilirsin.

Fiyatı 76 bin TL kusura bakmayın resimde fiyat çıkmamış.

Tekrar geri dönüş yaparsanız sevinirim.

Bir sıkıntısı yok bomba gibi sistem ama fiyatı pahalı olur gibi özellikle hazır oldugundan.

Bir de fiyatını verseniz.

Fiyatına göre değişir.

Alınır. Fiyatı nedir?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…