zenr Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri msi cyborg 15 a13vf Cinsiyet Erkek Meslek FrontEnd Developer 6 Mayıs 2024 #11 xrr65 dedi: Selamlar bu Xbox kolu orijinal midir? Kablolu modeli. Fiyatı 500 TL, değer mi? Genişletmek için tıkla... Çakma.
xrr65 dedi: Selamlar bu Xbox kolu orijinal midir? Kablolu modeli. Fiyatı 500 TL, değer mi? Genişletmek için tıkla... Çakma.
xrr65 Decipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 1.459 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #12 Yavuz_Çetin dedi: Kozmetik iyi durmuyor. Açıkçası almazdım. Genişletmek için tıkla... Bulabilir miyim hocam bu fiyat bandında oyun kolu?
Yavuz_Çetin dedi: Kozmetik iyi durmuyor. Açıkçası almazdım. Genişletmek için tıkla... Bulabilir miyim hocam bu fiyat bandında oyun kolu?
zenr Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri msi cyborg 15 a13vf Cinsiyet Erkek Meslek FrontEnd Developer 6 Mayıs 2024 #13 Yanlış bilgi xrr65 dedi: Nereden anladınız hocam? Genişletmek için tıkla... Arkasındaki etiket çok kalitesiz iyi bir çakma.
xrr65 dedi: Nereden anladınız hocam? Genişletmek için tıkla... Arkasındaki etiket çok kalitesiz iyi bir çakma.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #14 zenr dedi: Çakma. Genişletmek için tıkla... Yahu neresi çakma? Bilip bilmeden konuşmayın. Where’s PDP? | Discover PDP Gaming Now on Turtle Beach | Turtle Beach Looking for PDP Gaming gear? PDP is now part of the Turtle Beach family. Learn where to find your favorite controllers, headsets, and accessories. pdp.com
zenr dedi: Çakma. Genişletmek için tıkla... Yahu neresi çakma? Bilip bilmeden konuşmayın. Where’s PDP? | Discover PDP Gaming Now on Turtle Beach | Turtle Beach Looking for PDP Gaming gear? PDP is now part of the Turtle Beach family. Learn where to find your favorite controllers, headsets, and accessories. pdp.com
Emperor1 Decapat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 498 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #15 Emperor1 dedi: Eki Görüntüle 2188934 Buradan. Genişletmek için tıkla... Ben Microsoft'un ürettiği kontrolcü mü dediğinizi sandım.
Emperor1 dedi: Eki Görüntüle 2188934 Buradan. Genişletmek için tıkla... Ben Microsoft'un ürettiği kontrolcü mü dediğinizi sandım.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #16 xrr65 dedi: Bulabilir miyim hocam bu fiyat bandında oyun kolu? Genişletmek için tıkla... Kontrolcü piyasasına hakim değilim ama ürün çakma değil. Ha sırf kozmetik kötü diye de alınmayacak değil. Sizin için önemi yoksa alabilirsiniz.
xrr65 dedi: Bulabilir miyim hocam bu fiyat bandında oyun kolu? Genişletmek için tıkla... Kontrolcü piyasasına hakim değilim ama ürün çakma değil. Ha sırf kozmetik kötü diye de alınmayacak değil. Sizin için önemi yoksa alabilirsiniz.
MyEmre Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #17 xrr65 dedi: Selamlar bu Xbox kolu orijinal midir? Kablolu modeli. Fiyatı 500 TL, değer mi? Genişletmek için tıkla... Xbox için lisanslı ama böyle desenli gamepad yapan firmalardan birinin kolu. Yani orijinal denebilir. Pek iyi durmuyor gibi yıpranmış.
xrr65 dedi: Selamlar bu Xbox kolu orijinal midir? Kablolu modeli. Fiyatı 500 TL, değer mi? Genişletmek için tıkla... Xbox için lisanslı ama böyle desenli gamepad yapan firmalardan birinin kolu. Yani orijinal denebilir. Pek iyi durmuyor gibi yıpranmış.
xrr65 Decipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 1.459 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #18 Önerebileceğiniz oyun kolu var mıdır PC için alacağım, bağlantı kesilmesin analogda sıkıntı çıkmasın sorun yok benin için. @MyEmre
Önerebileceğiniz oyun kolu var mıdır PC için alacağım, bağlantı kesilmesin analogda sıkıntı çıkmasın sorun yok benin için. @MyEmre
MyEmre Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #19 Fiyat aralığınızı söylerseniz ben ve diğer arkadaşlar yardımcı olabiliriz.
xrr65 Decipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 1.459 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #20 MyEmre dedi: Fiyat aralığınızı söylerseniz ben ve diğer arkadaşlar yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... 500 ila 1000 diyeyim
MyEmre dedi: Fiyat aralığınızı söylerseniz ben ve diğer arkadaşlar yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... 500 ila 1000 diyeyim