Çok teşekkür ederim <3 @356280 @Davut SilerHan kanka ben öğrensemde yapamam sadece yardımcı olmanız için yazmıştım duyarlı vatandaşlar varmış kimse yardımcı olmazsa kendim yapmak istemiştim tekrardan teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim <3 @356280 @Davut SilerHan kanka ben öğrensemde yapamam sadece yardımcı olmanız için yazmıştım duyarlı vatandaşlar varmış kimse yardımcı olmazsa kendim yapmak istemiştim tekrar teşekkür ederim.
En basit yöntem Photoshop'a girip görseli atın ardından "i" tuşuna basıp arka plandaki siyah bölgeye bir kere tıklayın, tıkladıktan sonra sol taraftaki araç menüsünden fırçayı seçip kaldırmak istediğiniz bölgeyi boyayabilirsiniz. Sonra da istediğiniz yazı fontuyla yazıyı yazabilirsiniz. Kısacası paint mantığı.
Photoshop programında "Quick Selection Tool" veya "Magic Wand Tool" ile yazıyı seçip kaldırabilirsiniz.
Ayrıca "Clone Stamp Tool" ile arkadaki siyah arka planı "Alt" tuşuna basarak seçtikten sonra yazıyı arka plana boyayarak yapabilirsiniz. Clone Stamp Tool'un nasıl kullanıldığını YouTube'den izleyerek mantığını kavrayıp yapabilirsiniz.