Resimdeki yazı nasıl değiştirilir?

Curre

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Bir fotoğraf var. O yazıyı farklı bir yazı olarak değiştirmek istiyorum ama fontlarda falan hiçbir fark olmayacak. Adobe Photoshop'ta bunu nasıl yaparım?

Merhaba. Bir fotoğraf var. O yazıyı farklı bir yazı olarak değiştirmek istiyorum ama fontlarda falan hiçbir fark olmayacak. Adobe Photoshop'ta bunu nasıl yaparım?
Hocam öncelikle fotoğrafı bize göstermeniz gerekiyor. Eğer devam eden bir eşyanın parçasıysa basitçe Smudge Tool kullanıp orayı temizleyebilirsiniz ancak resmi görmeden bir şey diyemem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Türkçe alt yazı açıp izleyebilirsin anlamadı isen.

Hocam yazıyı silip yazdım ama eski yazı gibi gerçek durmuyor üstüne programdan yazılmış gibi duruyor onu nasıl ayarlayacağım.
Hocam öncelikle fotoğrafı bize göstermeniz gerekiyor. Eğer devam eden bir eşyanın parçasıysa basitçe Smudge Tool kullanıp orayı temizleyebilirsiniz ancak resmi görmeden bir şey diyemem.

Hocam yazıyı silip yazdım ama eski yazı gibi gerçek durmuyor üstüne programdan yazılmış gibi duruyor onu nasıl ayarlayacağım.
Hocam eğer yazıya eskimiş havası vermek istiyorsanız Blending Options'tan yapabilirsiniz, onun dışında fotoğrafı görmeden bir şey diyemem.

Hocam eğer yazıya eskimiş havası vermek istiyorsanız blending Options'tan yapabilirsiniz, onun dışında fotoğrafı görmeden bir şey diyemem.

Eki Görüntüle 1644186

Hocam bu yazıyı silip farklı bir şey yazmak istiyorum ama shop olduğu belli olmasın aynı olsun bu yazı ile.

Dosya Ekleri

• 348B9CCB-AC82-4ED6-BB1C-5540398A26A2.jpeg
    660 KB · Görüntüleme: 53
Hocam eğer yazıya eskimiş havası vermek istiyorsanız Blending Options'tan yapabilirsiniz, onun dışında fotoğrafı görmeden bir şey diyemem.

Eki Görüntüle 1644186
Hocam kırmızı ile işaretli yeri Klavyedeki alt tuşuna basarak sağa sürükle derinlik sağlar ve opasitesini düşürür. Sonuç elde edebileceğinizi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…