Honda 600rr
Centipat
Daha fazla
Yazı seçme değil hocam, gelişigüzel şekilde Paint'ten sadece orayı kırpsanız da olur.Bende yazıları seçme özelliği yok
Resim yok?Resimdeki yazıların arka planını nasıl kaldırırım?
ekliyorum şimdiResim yok?
Eğer arka plan çok karışık değilse aşağıdaki siteyi deneyebilirsin, sorun çözülürse belirtirsen sevinirim. İyi Sosyaller.
- Site:
![]()
Upload Image – remove.bg
Select an image & remove the background – 100% automatically – in 5 seconds – without a single click – for free.www.remove.bg
Sadece yazının olduğu kısmı seçip bu siteden silebilirsiniz: Görsel Yükle – remove.bg
Eki Görüntüle 2429223
Bu siteyi denemişdim arka planı siliyor ama adamlar kalacak şekilde
- Arama motorunuza, "Counter-Strike 2 text logo" şeklinde yazarsanız da istediğiniz logoyu bulabilirsiniz.
Yazı seçme değil hocam, gelişigüzel şekilde Paint'ten sadece orayı kırpsanız da olur.Bende yazıları seçme özelliği yok
Yazı seçme değil hocam, gelişigüzel şekilde Paint'ten sadece orayı kırpsanız da olur.
Ya da benim yaptığım gibi, LightShot programını yükleyip tek seferde o kısmın ekran görüntüsünü kaydedin.
Yazı seçme değil hocam, gelişigüzel şekilde paint'ten sadece orayı kırpsanız da olur.
Ya da benim yaptığım gibi, LightShot programını yükleyip tek seferde o kısmın ekran görüntüsünü kaydedin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.