Y Yek233 Centipat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 461 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #1 Resimdeki yer, Ankara'nın Keçiören bölgesinde yer alıyormuş. Fakat neresi olduğunu pek anlayamadım. Anlayan var mı?
Resimdeki yer, Ankara'nın Keçiören bölgesinde yer alıyormuş. Fakat neresi olduğunu pek anlayamadım. Anlayan var mı?
DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 835 Çözümler 18 24 Aralık 2023 #2 Google'da arattım hepsi birbirine benziyor burayı bulamadım. Artı 0 Eksi
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 24 Aralık 2023 #3 DarylDixon0 dedi: Google'da arattım hepsi birbirine benziyor burayı bulamadım. Genişletmek için tıkla... Doğrudur, hayatımda 1 kere Keçiören'de bulundum aynı bu görseldeki gibi bir yerdi. Artı 0 Eksi
DarylDixon0 dedi: Google'da arattım hepsi birbirine benziyor burayı bulamadım. Genişletmek için tıkla... Doğrudur, hayatımda 1 kere Keçiören'de bulundum aynı bu görseldeki gibi bir yerdi.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 24 Aralık 2023 #4 Atapark burası. Artı 0 Eksi
DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 835 Çözümler 18 24 Aralık 2023 #5 kino dedi: Doğrudur, hayatımda 1 kere Keçiören'de bulundum aynı bu görseldeki gibi bir yerdi. Genişletmek için tıkla... Hocam 3-4 yer buldum hepsi birbirine benziyor fakat bu değil çok ilginç. İzmir'de de benzerini buldum. Artı 0 Eksi
kino dedi: Doğrudur, hayatımda 1 kere Keçiören'de bulundum aynı bu görseldeki gibi bir yerdi. Genişletmek için tıkla... Hocam 3-4 yer buldum hepsi birbirine benziyor fakat bu değil çok ilginç. İzmir'de de benzerini buldum.
KS KS Y Yek233 Centipat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 461 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #6 Keremmss dedi: Atapark burası. Genişletmek için tıkla... Atapark içerisinde neresi, haritaya ne yazsam burayı Google Maps'ta bulabilirim? Artı 0 Eksi
Keremmss dedi: Atapark burası. Genişletmek için tıkla... Atapark içerisinde neresi, haritaya ne yazsam burayı Google Maps'ta bulabilirim?
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 24 Aralık 2023 #7 Yek233 dedi: Atapark içerisinde neresi, haritaya ne yazsam burayı Google Maps'ta bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Aşık Veysel okuluna yakın bir yer olması lazım. O civarlarına bakın biraz hocam. Ben biraz emin konuşmuşum yukarıda ama sadece bir fikir %100 diyemem. Artı 0 Eksi
Yek233 dedi: Atapark içerisinde neresi, haritaya ne yazsam burayı Google Maps'ta bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Aşık Veysel okuluna yakın bir yer olması lazım. O civarlarına bakın biraz hocam. Ben biraz emin konuşmuşum yukarıda ama sadece bir fikir %100 diyemem.
KS KS Y Yek233 Centipat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 461 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #8 Keremmss dedi: Aşık Veysel okuluna yakın bir yer olması lazım. O civarlarına bakın biraz hocam. Ben biraz emin konuşmuşum yukarıda ama sadece bir fikir %100 diyemem. Genişletmek için tıkla... Valla şöyle bir kabataslak baktım ama bulmam zor olacak gibi duruyor. Vallaha burayı bulabilsek çok güzel olucaktı. Artı 0 Eksi
Keremmss dedi: Aşık Veysel okuluna yakın bir yer olması lazım. O civarlarına bakın biraz hocam. Ben biraz emin konuşmuşum yukarıda ama sadece bir fikir %100 diyemem. Genişletmek için tıkla... Valla şöyle bir kabataslak baktım ama bulmam zor olacak gibi duruyor. Vallaha burayı bulabilsek çok güzel olucaktı.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 24 Aralık 2023 #9 Yek233 dedi: Valla şöyle bir kabataslak baktım ama bulmam zor olacak gibi duruyor. Vallaha burayı bulabilsek çok güzel olucaktı. Genişletmek için tıkla... Ayıptır sorması ne var hocam burada? Burayı merak eden bir sizi görüyorum, böyle bir yeri yani. Artı 0 Eksi
Yek233 dedi: Valla şöyle bir kabataslak baktım ama bulmam zor olacak gibi duruyor. Vallaha burayı bulabilsek çok güzel olucaktı. Genişletmek için tıkla... Ayıptır sorması ne var hocam burada? Burayı merak eden bir sizi görüyorum, böyle bir yeri yani.
KS KS Y Yek233 Centipat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 461 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #10 Keremmss dedi: Ayıptır sorması ne var hocam burada? Burayı merak eden bir sizi görüyorum, böyle bir yeri yani. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım buralarda bir yerde oturuyormuş. Onun evinin yakınlarına gelip ona sürpriz yapmak istiyorum. Ama evini bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Keremmss dedi: Ayıptır sorması ne var hocam burada? Burayı merak eden bir sizi görüyorum, böyle bir yeri yani. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım buralarda bir yerde oturuyormuş. Onun evinin yakınlarına gelip ona sürpriz yapmak istiyorum. Ama evini bilmiyorum.