E ertolmz Yoctopat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #1 18+ bir ürünü reşit olmadan kendi adıma alabilir miyim? Yasal mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2024
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 18 Ocak 2024 #2 Niye yasal olmasın?
Trencmivront Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 334 Çözümler 3 Yer Hatay/Samandağ Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Vivobook S15 Ryzen 9 8945HS Radeon 780M 32GB RAM 1TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 18 Ocak 2024 #3 Ben alıyordum.
enversosa Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.764 Çözümler 18 18 Ocak 2024 #4 Alınabiliyor diye biliyorum.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.025 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #5 Alınır, herhangi bir reşitlik gözetilmiyor belki belli başlı şeyler olabilir fakat parayı veren düdüğü çalar.
Alınır, herhangi bir reşitlik gözetilmiyor belki belli başlı şeyler olabilir fakat parayı veren düdüğü çalar.
E ertolmz Yoctopat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #6 trendyolda veya hepsiburada da yasak olarak gözüküyor çünkü cezası falan varsa emin olamadım. paparadan alacagım Soraka Kajmer dedi: Alınır, herhangi bir reşitlik gözetilmiyor belki belli başlı şeyler olabilir fakat parayı veren düdüğü çalar. Genişletmek için tıkla... Trencmivront dedi: Ben alıyordum. Genişletmek için tıkla... Trencmivront dedi: Ben alıyordum. Genişletmek için tıkla... paparadan mı yoksa farklı bir kart ile mi?
trendyolda veya hepsiburada da yasak olarak gözüküyor çünkü cezası falan varsa emin olamadım. paparadan alacagım Soraka Kajmer dedi: Alınır, herhangi bir reşitlik gözetilmiyor belki belli başlı şeyler olabilir fakat parayı veren düdüğü çalar. Genişletmek için tıkla... Trencmivront dedi: Ben alıyordum. Genişletmek için tıkla... Trencmivront dedi: Ben alıyordum. Genişletmek için tıkla... paparadan mı yoksa farklı bir kart ile mi?
Trencmivront Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 334 Çözümler 3 Yer Hatay/Samandağ Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Vivobook S15 Ryzen 9 8945HS Radeon 780M 32GB RAM 1TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 18 Ocak 2024 #7 ertolmz dedi: trendyolda veya hepsiburada da yasak olarak gözüküyor çünkü cezası falan varsa emin olamadım. paparadan alacagım paparadan mı yoksa farklı bir kart ile mi? Genişletmek için tıkla... Velimin adına iş bankası kartı ile. Para olduğu sürece kartın sahibi önemsiz. Yaş ta önemsiz.
ertolmz dedi: trendyolda veya hepsiburada da yasak olarak gözüküyor çünkü cezası falan varsa emin olamadım. paparadan alacagım paparadan mı yoksa farklı bir kart ile mi? Genişletmek için tıkla... Velimin adına iş bankası kartı ile. Para olduğu sürece kartın sahibi önemsiz. Yaş ta önemsiz.
6 668214 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.294 Çözümler 5 18 Ocak 2024 #8 ertolmz dedi: 18+ bir ürünü reşit olmadan kendi adıma alabilir miyim? Yasal mı? Genişletmek için tıkla... Alınır.
ertolmz dedi: 18+ bir ürünü reşit olmadan kendi adıma alabilir miyim? Yasal mı? Genişletmek için tıkla... Alınır.
grandorder Picopat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #9 Dostum alabilirsin yeter ki kartın internete açık olsun
E ertolmz Yoctopat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #10 grandorder dedi: Dostum alabilirsin yeter ki kartın internete açık olsun Genişletmek için tıkla... Papara kartımı açarken dogum tarihini falan sormustu yaşım var yani kartta. Herhangi bir sorun olmayacağına emin misiniz?
grandorder dedi: Dostum alabilirsin yeter ki kartın internete açık olsun Genişletmek için tıkla... Papara kartımı açarken dogum tarihini falan sormustu yaşım var yani kartta. Herhangi bir sorun olmayacağına emin misiniz?