Çözüldü Reşit olmadan kredi kartı çıkarılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Earas

Hectopat
Yer
İstanbul
17 yaşında lise stajyeriyim. Yılbaşı zamlarından önce taksit ile telefon almayı düşünüyorum. Kredi çekebilir miyim? Veya kart çıkarabilir miyim?
Ayrıca arkadaşlarım bazı teknoloji mağazalarının banka kartına taksit yaptığını söyledi. Bu taksit olayı gerçek mi? Nasıl yararlanabilirim?

Çözüm
Rx580 olan sistemse alma sakın.

Teknik olarak taksit olmuyor. O mantıkla banka hesabı olan herkes taksit yaptırabilir. Kredili mevduatı taksite böldürüp peşin almış oluyoruz bu şekilde.

Teknik olarak taksit olmuyor. O mantıkla banka hesabı olan herkes taksit yaptırabilir. Kredili mevduatı taksite böldürüp peşin almış oluyoruz bu şekilde.
Sadece anlaşmalı iş yerlerinde oluyor. Üstelik faiz ve işlem ücreti alınmıyor. Banka kartınız olmadan bu şekilde taksit yapmanız mümkün değil. Taksit yapmak, banka kartının özelliği yani. Limiti yoksa o da taksit yapamaz. Kredi kartında da limit gerekiyor sonuçta. Kart olmadan ancak taksitli KMH kullanılır, onda da faiz alınır.

QNB’de KMH olmadan da taksit oluyor. Hesabınızda yeterli para olması gerekiyor.

Son düzenleme:
Herkes birşey demiş.
Benim bildiğim telefona taksit olmuyor.

Ek Hesap/Artı Para/Avans vb sistem ile banka size belli limit para vermişse bunu taksitle ödeme şansınız oluyor.
Fakat sıkıntı şu;
12.000 lik ürünü 3 taksitle almaya kalksanız 14.000 hatta daha fazla ödüyorsunuz..

Geliri olmayana kart şak diye verilmiyor çok az istisnai durum olsada..
Öğrenciye kart verenler var ama üniversite diye biliyorum..Limit 2.0000 kanun gereği.

Geliri olmayana kart şak diye veriliyor ama şak diye verilen kartın şok limiti 2000 lira oluyor. Bakkaldan ekmek alınıyor o limitle ancak.

Geliri olmayana kart şak diye veriliyor ama şak diye verilen kartın şok limiti 2000 lira oluyor. Bakkaldan ekmek alınıyor o limitle ancak.
Işte tamda onu yazdım..
Düzenli harcama ödemeyle çıkabilir.

Annem'in kartı ziraat 2 defa kullandı 3-5.000 harcama yaptı tamamını ödedi.
Bugün 10.000 lik kart 68.000 oldu.
Aynı kart 2-3 ay daha böyle kullanip tamamını ödese 100.000 olur herhalde!!

Benimki de olur umarım kardeş. Dara düşürüyor beni feci şekilde. 2000 lira limitle kaldım yaşım genç diye. Resmi gelir olmasa da gelirim var halbuki hesaba da giriyor para.

Benimki de olur umarım kardeş. Dara düşürüyor beni feci şekilde. 2000 lira limitle kaldım yaşım genç diye. Resmi gelir olmasa da gelirim var halbuki hesaba da giriyor para.
Düzenli ödeme,borcun tamamını ödeyerek banka dikkatini çekersiniz.
Zamanla 2000-5000 oradan 10-25.000 diye katlanır 3 veya 6 ayda bir.

Benim bildiğim telefona taksit olmuyor.
Evet, bireysel kredi kartıyla sıfır telefona taksit olmuyor. Yenilenmiş cihazlarda yanılmıyorsam sorun yoktu. Krediyle ve ek hesapla yine de taksit yapmak mümkün. Aynı mantıkla da kredi kartından taksitli nakit avans da çekilebilir ama çok faiz alınır.
Öğrenciye kart verenler var ama üniversite diye biliyorum.
Gelir belgesiz en fazla 2000 lira limit veriliyor. Öyle kart alınsa da biraz zor. Öğrenci kartı için de üniversiteli olmak gerekiyor. İş Bankası bana bu şekilde kart vermişti ve kredi notum oluştu. Diğer bankalar, yapay zekanın gelir tespiti sebebiyle daha öğrenciyken toplamda 500.000 lira limit vermişti. Mezun olduğumda da yaklaşık 5.000.000 TL kredi kartı ve ek hesap limiti toplamım oldu. Aylık harcamalarım da 40.000-100.000 TL civarındaydı. Henüz bir kere bile gelir belgesi iletmedim. Sadece kredi kartımın olmadığı bir bankada vadeli hesap ve fon yatırımım var.
Resmî gelir olmasa da gelirim var. Halbuki hesaba da giriyor para.
Bazı bankalarda meslek bilginiz “öğrenci” giriliyken ya da öğrenci kredi kartına sahipken maksimum limit 2000 lira oluyor. Ya meslek bilginizi güncellemelisiniz ya da başka bankadan kart istemelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…