joker002 Picopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #1 17 yaşındayım tosla karttan para çekimi yapabilir miyim yaş sınırı var mı?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.324 Makaleler 2 Çözümler 1.530 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #2 Hesabında veli onayı gerçekleştiyse çekebilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS joker002 Picopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Hesabında veli onayı gerçekleştiyse çekebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kimlik doğrulaması yapsam da veli onayı zorunlu mu yani? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Hesabında veli onayı gerçekleştiyse çekebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kimlik doğrulaması yapsam da veli onayı zorunlu mu yani?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.324 Makaleler 2 Çözümler 1.530 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #4 Evet. Hocam soru işaretlerinizi giderdiysem bunu beğenerek veya anladım diyerek belirtir misiniz? Son düzenleme: 31 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
KS KS joker002 Picopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #5 Mustafa.Kaan dedi: Evet. Hocam soru işaretlerinizi giderdiysem bunu beğenerek veya anladım diyerek belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Anladım hocam anladım. Sorumu cevaplayınca cevabımı aldığımı düşüneceğinizi sandım Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Evet. Hocam soru işaretlerinizi giderdiysem bunu beğenerek veya anladım diyerek belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Anladım hocam anladım. Sorumu cevaplayınca cevabımı aldığımı düşüneceğinizi sandım
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.324 Makaleler 2 Çözümler 1.530 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #6 joker002 dedi: Anladım hocam anladım. Sorumu cevaplayınca cevabımı aldığımı düşüneceğinizi sandım Genişletmek için tıkla... Yok hocam benim için değil ben anladım zaten. Kurallar kapsamında çözüm kabul edilebilmesi için gerekli, teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
joker002 dedi: Anladım hocam anladım. Sorumu cevaplayınca cevabımı aldığımı düşüneceğinizi sandım Genişletmek için tıkla... Yok hocam benim için değil ben anladım zaten. Kurallar kapsamında çözüm kabul edilebilmesi için gerekli, teşekkür ederim.
KS KS joker002 Picopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #7 Mustafa.Kaan dedi: Yok hocam benim için değil ben anladım zaten. Kurallar kapsamında çözüm kabul edilebilmesi için gerekli, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, peki bir sorum daha olucak. Veli onayı almadan karta para yatırıp harcayabiliyorum değilmi. Para çekimi dışında. Örneğin internetten harcama yapabiliyor muyum Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Yok hocam benim için değil ben anladım zaten. Kurallar kapsamında çözüm kabul edilebilmesi için gerekli, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, peki bir sorum daha olucak. Veli onayı almadan karta para yatırıp harcayabiliyorum değilmi. Para çekimi dışında. Örneğin internetten harcama yapabiliyor muyum
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.324 Makaleler 2 Çözümler 1.530 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #8 Ne yazık ki Tosla tamamen veli onayı ile işliyor hocam. Para yatırıp harcama da dahil. Artı 0 Eksi
KS KS joker002 Picopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #9 Mustafa.Kaan dedi: Ne yazık ki Tosla tamamen veli onayı ile işliyor hocam. Para yatırıp harcama da dahil. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, teşekkürler Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Ne yazık ki Tosla tamamen veli onayı ile işliyor hocam. Para yatırıp harcama da dahil. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, teşekkürler