Kimlik doğrulaması yapsam da veli onayı zorunlu mu yani?Hesabında veli onayı gerçekleştiyse çekebilirsin.
Anladım hocam anladım. Sorumu cevaplayınca cevabımı aldığımı düşüneceğinizi sandımEvet.
Hocam soru işaretlerinizi giderdiysem bunu beğenerek veya anladım diyerek belirtir misiniz?
Yok hocam benim için değil ben anladım zaten. Kurallar kapsamında çözüm kabul edilebilmesi için gerekli, teşekkür ederim.Anladım hocam anladım. Sorumu cevaplayınca cevabımı aldığımı düşüneceğinizi sandım
Anladım hocam, peki bir sorum daha olucak. Veli onayı almadan karta para yatırıp harcayabiliyorum değilmi. Para çekimi dışında. Örneğin internetten harcama yapabiliyor muyumYok hocam benim için değil ben anladım zaten. Kurallar kapsamında çözüm kabul edilebilmesi için gerekli, teşekkür ederim.
Anladım hocam, teşekkürlerNe yazık ki Tosla tamamen veli onayı ile işliyor hocam. Para yatırıp harcama da dahil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.