Reşit olmayan biri için ön ödemeli kart önerisi

akbaş38

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sa ben 18 yaşımdan küçüğüm ön ödemeli kart çıkarmak istiyorum ve çoğu da veli onayı istiyor. Onay istemeyen kart var mı? Limitleri nasıl? Ne yapılıp ne edilebiliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Toslaya bakabilirsin.

On odemeli olarak Papara ve Nays oneririm veli onay konusunu bilmiyorum ama bu bir problem olmamali.
Benim asil tavsiyem İş Bankası İlk İmza veya garanti 18 alti hesap acmandir. Garanti 18 altinda İş Bankası'ndan biraz daha esnek havale vs konularda ama İş Bankası hesabını Nays'la beraber kullanirsan hem havale sorununu cozer hem de islemlere hiçbir para vermemis olursun, sadece ekstra uygulamaya girip tekrar parayi gondermek gerekiyor.

Arkadaşlar sa ben 18 yaşımdan küçüğüm ön ödemeli kart çıkarmak istiyorum ve çoğu da veli onayı istiyor. Onay istemeyen kart var mı? Limitleri nasıl? Ne yapılıp ne edilebiliyor?
Veli onayını yapman lazım malesef artık yok tami var ama en gevşeği o fazla doğrulama istemiyor bende sipariş vereceğim ama sipariş verirken önce parayımı ödüyoruz anlamadım başka kartım yok çünki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…