Reşit olmayan birisi ad ve soyadını nasıl değiştirebilir?

arandomaccounttt

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, ben henüz reşit değilim ve hem adımdan hem de soyadımdan hiç memnun değilim. İsmimi değiştirmem için birkaç sebebim var, yine de bilemiyorum kabul edilir mi diye ama asıl problem soyismi. Annemin kızlık soyadını alma gibi bir ihtimalim var mı? Soyismimden hiç memnun değilim fakat fazla sebebim yok bu konuda.

Arkadaşlar selam, ben henüz reşit değilim ve hem adımdan hem de soyadımdan hiç memnun değilim. İsmimi değiştirmem için birkaç sebebim var, yine de bilemiyorum kabul edilir mi diye ama asıl problem soyismi. Annemin kızlık soyadını alma gibi bir ihtimalim var mı? Soyismimden hiç memnun değilim fakat fazla sebebim yok bu konuda.

18-20 yaşından sonra kimse ne ismini ne de soy ismini takmıyor. Muhtemelen dalga vs. geçiyorlar diye istiyorsun gibime geliyor.

18-20 yaşından sonra kimse ne ismini ne de soy ismini takmıyor. Muhtemelen dalga vs. geçiyorlar diye istiyorsun gibime geliyor.
Doğru:) ama tek dalga geçiyorlar diye değil aslında, ben de pek sevmiyorum ismimi

Yasal vasinizin onayı olmadan dava açamazsınız. İsim değiştirme davası açmanız gerekir.
Çok teşekkür ederim:)

Hocam önce ailenizle konuşun. Bir de yaşınız kaç? Ona göre tavsiye vereceğim.
Hocam 16'yım, şubat'ta 17 oluyorum : )

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı