Quoniam Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 199 Çözümler 1 14 Mayıs 2021 #1 Above 4G decode (Enable/disable)- if enabled -> resizable bar (Auto/Disabled) bu ayarlar var BIOS'ta. Auto yaptım, NVIDIA denetim masasında açılmadı gözüküyor.
Above 4G decode (Enable/disable)- if enabled -> resizable bar (Auto/Disabled) bu ayarlar var BIOS'ta. Auto yaptım, NVIDIA denetim masasında açılmadı gözüküyor.
SirArthurDayne Decapat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #2 Ekran kartınızın biosunu da güncelleyin Artı 0 Eksi
siracc Femtopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #3 SirArthurDayne dedi: Ekran kartınızın biosunu da güncelleyin Genişletmek için tıkla... Ekran Kartı biosu nasıl güncelleniyor? Bende şimdi resizable bar açmama rağmen aktifleştiremiyorum MSI Center'dan. Artı 0 Eksi
SirArthurDayne dedi: Ekran kartınızın biosunu da güncelleyin Genişletmek için tıkla... Ekran Kartı biosu nasıl güncelleniyor? Bende şimdi resizable bar açmama rağmen aktifleştiremiyorum MSI Center'dan.