E emre1145 Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #1 Intel işlemcim var, AMD ekran kartım var. RX 640 ReSize BAR'ı nasıl açabilirim? emre1145 dedi: Intel işlemcim var, AMD ekran kartım var. RX 640 ReSize BAR'ı nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Lenovo Thinkpad E 14 Laptop ismi
Intel işlemcim var, AMD ekran kartım var. RX 640 ReSize BAR'ı nasıl açabilirim? emre1145 dedi: Intel işlemcim var, AMD ekran kartım var. RX 640 ReSize BAR'ı nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Lenovo Thinkpad E 14 Laptop ismi
MelihDogan Kilopat Katılım 10 Eylül 2019 Mesajlar 325 Çözümler 3 12 Nisan 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AMD de aynı mı açması bilmiyorum ama bir videoyu izlemeni öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AMD de aynı mı açması bilmiyorum ama bir videoyu izlemeni öneririm.
E emre1145 Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #3 MelihDogan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AMD de aynı mı açması bilmiyorum ama bir videoyu izlemeni öneririm. Genişletmek için tıkla... bios'ta bir türlü onun nasıl açıldığını bulamadım buradaki bios gibi değil
MelihDogan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AMD de aynı mı açması bilmiyorum ama bir videoyu izlemeni öneririm. Genişletmek için tıkla... bios'ta bir türlü onun nasıl açıldığını bulamadım buradaki bios gibi değil