ardaakkurt1 Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 78 Dün 19:53 #1 Merhaba. Intel ekran kartı almayı düşünüyorum. Biraz araştırma yaptım ve ReSize BAR özelliğinin mutlaka olması gerektiğini öğrendim. Anakart: Gigabyte B450 Gaming X İşlemci: Ryzen 5 3600. Anakart ve işlemcimde ReSize BAR özelliği var mı?
Merhaba. Intel ekran kartı almayı düşünüyorum. Biraz araştırma yaptım ve ReSize BAR özelliğinin mutlaka olması gerektiğini öğrendim. Anakart: Gigabyte B450 Gaming X İşlemci: Ryzen 5 3600. Anakart ve işlemcimde ReSize BAR özelliği var mı?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 23.271 Makaleler 14 Çözümler 131 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... Bugün 11:17 #2 Evet var. BIOS üzerinden açabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Evet var. BIOS üzerinden açabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et