idireus Picopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 465 Çözümler 2 14 Ağustos 2023 #11 sukuterkopke dedi: İndirme, mikrofon, kamera gibi her şey izin ister ve tarayıcı zaten sonradan bunların kullanıldığını söyler Hepsi yalan öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ben siteye girdim indirme izni falan istememişler direkt kasperskydan indirme engellendi mi ne diye bildirim geldi
sukuterkopke dedi: İndirme, mikrofon, kamera gibi her şey izin ister ve tarayıcı zaten sonradan bunların kullanıldığını söyler Hepsi yalan öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ben siteye girdim indirme izni falan istememişler direkt kasperskydan indirme engellendi mi ne diye bildirim geldi
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop 14 Ağustos 2023 #12 Pislick dedi: Discord'da var hocam, image logger, ip logger gibi. Ve bunların aslı ''Spolier Logger'' diye geçer. Genişletmek için tıkla... Loggerlar var bu doğru ama resme basıpta komut çalıştıran bir uygulama yok.
Pislick dedi: Discord'da var hocam, image logger, ip logger gibi. Ve bunların aslı ''Spolier Logger'' diye geçer. Genişletmek için tıkla... Loggerlar var bu doğru ama resme basıpta komut çalıştıran bir uygulama yok.
idireus Picopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 465 Çözümler 2 14 Ağustos 2023 #13 KeyLog yemiş miyim nasıl anlaşılır?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop 14 Ağustos 2023 #14 idireus dedi: Hocam ben siteye girdim indirme izni falan istememişler direkt kasperskydan indirme engellendi mi ne diye bildirim geldi Genişletmek için tıkla... Kaspersky indirmeseydi yine size şu dosya indirildi diye söyleyecekti tarayıcı.
idireus dedi: Hocam ben siteye girdim indirme izni falan istememişler direkt kasperskydan indirme engellendi mi ne diye bildirim geldi Genişletmek için tıkla... Kaspersky indirmeseydi yine size şu dosya indirildi diye söyleyecekti tarayıcı.
A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.066 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #15 idireus dedi: İndirilen bir şey var mı dosyalardan kontrol edin hocam. Olacağını zannetmem ama olabilir. Mesela maç linki attılar geçen maç izleniyordu ama Kaspersky'dan indirme engelleme uyarısı çıktı çıktım siteden vs. Genişletmek için tıkla... Yok hocam indirilenler boş. Fleure dedi: Bir ara Discord'dan fotoğrafa tıklayınca keylog atıyorlardı formatlayın bence. Genişletmek için tıkla... Reis Kaspersky ile tarattım temiz bişi olur mu? sukuterkopke dedi: Bu şey gibi, aman bu resme tıklarsanız sizin 9 sülalenizi buluruz gibisinden atılan WhatsApp gönderileri. Genişletmek için tıkla... Yani sıkıntı olmaz mı reis. Son düzenleme: 14 Ağustos 2023
idireus dedi: İndirilen bir şey var mı dosyalardan kontrol edin hocam. Olacağını zannetmem ama olabilir. Mesela maç linki attılar geçen maç izleniyordu ama Kaspersky'dan indirme engelleme uyarısı çıktı çıktım siteden vs. Genişletmek için tıkla... Yok hocam indirilenler boş. Fleure dedi: Bir ara Discord'dan fotoğrafa tıklayınca keylog atıyorlardı formatlayın bence. Genişletmek için tıkla... Reis Kaspersky ile tarattım temiz bişi olur mu? sukuterkopke dedi: Bu şey gibi, aman bu resme tıklarsanız sizin 9 sülalenizi buluruz gibisinden atılan WhatsApp gönderileri. Genişletmek için tıkla... Yani sıkıntı olmaz mı reis.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop 14 Ağustos 2023 #16 Alperen_51 dedi: Yani sıkıntı olmaz mı reis. Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum.
A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.066 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #17 sukuterkopke dedi: Zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ileride tarama yaptım temiz çıktı.
sukuterkopke dedi: Zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ileride tarama yaptım temiz çıktı.
F Fleure Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 369 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #18 sukuterkopke dedi: İndirme, mikrofon, kamera gibi her şey izin ister ve tarayıcı zaten sonradan bunların kullanıldığını söyler. Hepsi yalan öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kendim yedim kankam nasıl yalan?
sukuterkopke dedi: İndirme, mikrofon, kamera gibi her şey izin ister ve tarayıcı zaten sonradan bunların kullanıldığını söyler. Hepsi yalan öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kendim yedim kankam nasıl yalan?
A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.066 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #19 Fleure dedi: Kendim yedim kankam nasıl yalan? Genişletmek için tıkla... Kanka ben nasıl anlarım bir şey oldunu.
Fleure dedi: Kendim yedim kankam nasıl yalan? Genişletmek için tıkla... Kanka ben nasıl anlarım bir şey oldunu.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop 16 Ağustos 2023 #20 Fleure dedi: Kendim yedim kankam nasıl yalan? Genişletmek için tıkla... Hepsi yalan demişim anlaşılan. Kusura bakmayın. Anlatmak istediğim tarayıcı zaten indirme, mikrofon gibi özelliklerin açılıp açılmamasını sorar anlamında.
Fleure dedi: Kendim yedim kankam nasıl yalan? Genişletmek için tıkla... Hepsi yalan demişim anlaşılan. Kusura bakmayın. Anlatmak istediğim tarayıcı zaten indirme, mikrofon gibi özelliklerin açılıp açılmamasını sorar anlamında.