Resmi CS:GO Sunucu IP'si Nedir?

darth_turko

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisliği öğrencisi
Öncelikle herkese selamlar. CS:GO oyununda kablo kullanmama rağmen aldığım yüksek pingler (90-120) yüzünden internet sağlayıcımın müşteri hizmetlerini aradım ve sinyal testi yaptırdım. Bana kendisi "Şu anki pinginiz normal gibi, sitelere girme pinginiz normal." gibi şeyler söyledi. Fakat oynadığım server tabanlı oyunun server IP'sini öğrenirsem bu problemi çözebileceklerini söyledi. Ben de CS:GO oyunun resmi sunucularının IP adresini öğrenmek istiyorum. Bunu nasıl bulabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum :D Bu arada bana kendisi oynadığınız oyunun sitesindeki destek kısmından öğrenebilirsiniz gibi bir şeyler söylemişti fakat tam anlayamadım :D İnternetim fiber 25 Mbps.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içerisinde konsoldan max ping'i ayarlarsanız ayarladığınız ping'e göre sunucu çıkar. Bir aralar denemek için 500 yazmıştım. Oyun içi ping 300 den aşağı düşmemişti.

Oyun içerisinde konsoldan max ping'i ayarlarsanız ayarladığınız ping'e göre sunucu çıkar. Bir aralar denemek için 500 yazmıştım. Oyun içi ping 300 den aşağı düşmemişti.
Teşekkürler fakat ne kadar da 80 e ayarlasam da hep 100 lük maçlara başlatıyor.

Ben bu aralar 200 ping civarında oynadığım ve bu değer düşmediği için bırakmak zorunda kaldım. Ping sorunu CS:GO ile alakalı.
Ben bu aralar 200 ping civarında oynadığım ve bu değer düşmediği için bırakmak zorunda kaldım. Ping sorunu CS:GO ile alakalı.
Arkadaşlarım 50 ping ( internetim onlardan kat kat hızlı ) ile oynarken bizim bukadar pinglerler oynamamız bence çok kötü hem benim internetim onlarınkinden yüksek olsun ben daha fazla para vereyim bu çok saçma. Biran önce resmi sunucu iplerini öğrenmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.

Rekabetçi maçlarını resmi sunucularda atarsınız. Ancak bağlandığınız sunucunun IP numarasını veren bir kod var mı bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı