Selam, hem özgecmisime eklemek hem de resmi islerimde kullanmak için yeni bir mail adresi açmak istiyorum bunu Gmail ile mi yapmalıyım fark eder mi? Ayrıca birkaç deneme yaptım ama bir türlü isim soy isim versiyonlarına uygun bir mail bulamadım tavsiyeniz nedir?
Selam, hem özgecmisime eklemek hem de resmi islerimde kullanmak için yeni bir mail adresi açmak istiyorum bunu Gmail ile mi yapmalıyım fark eder mi? Ayrıca birkaç deneme yaptım ama bir türlü isim soy isim versiyonlarına uygun bir mail bulamadım tavsiyeniz nedir?
Bu tip işler için herhangi bir mail servisini kullanabilirsiniz. İsim-soyisim kombinasyonları için, alternatif servis sağlayıcılarını deneyin. Örnek vermek gerekirse @Yahoo , @hotmail , @outlook , @protonmail
Bu tip işler için herhangi bir mail servisini kullanabilirsiniz. İsim-soy isim kombinasyonları için, alternatif servis sağlayıcılarını deneyin. Örnek vermek gerekirse @Yahoo, @hotmail, @outlook, @protonmail
İsim ve soyisim arasına orta çizgi ya da alt çizgi deneyin. Yine olmuyorsa yapacak çok da bir şey kalmıyor. Son çare olur tabi. Kimse yadırgamaz yani sizi. Bize gelen cvlerdeki mailleri görseniz...