DiabloGG Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 270 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, internet gezinirken Google'den bir fotoğrafı indirdim, indirince üstünde indirdiğim web sitesinin ismi yazıyordu, ben de böyle bir şey yapabilir miyim? Mümkün müdür, resmi kaydedince bir logo çıkmasını nasıl sağlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2020
Arkadaşlar merhaba, internet gezinirken Google'den bir fotoğrafı indirdim, indirince üstünde indirdiğim web sitesinin ismi yazıyordu, ben de böyle bir şey yapabilir miyim? Mümkün müdür, resmi kaydedince bir logo çıkmasını nasıl sağlayabilirim?
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.453 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2020 #2 Google Görseller'den farklı kaydet ile indirdiğin fotoğrafta logo mu çıktı?
DiabloGG Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 270 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2020 #3 Silinen üye dedi: Google Görseller'den farklı kaydet ile indirdiğin fotoğrafta logo mu çıktı? Genişletmek için tıkla... Evet
Silinen üye dedi: Google Görseller'den farklı kaydet ile indirdiğin fotoğrafta logo mu çıktı? Genişletmek için tıkla... Evet