SHABBAROS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 1.185 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 22 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar herhangi bir resmi nasıl bu şekilde noktalı yapabilirim? Dosya Ekleri 59520cb3f5b4c2c4872d996f78ac7e57.jpg 172,8 KB · Görüntüleme: 87
7 739179 Picopat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 221 Çözümler 1 22 Aralık 2023 #2 Tahmin edeyim. Grafik tasarım öğrencisi 1. sınıfsın ve hileyle ödev vermeye çalışıyorsun
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.965 Çözümler 40 Yer Berlin 22 Aralık 2023 #3 739179 dedi: Tahmin edeyim. Grafik tasarım öğrencisi 1. sınıfsın ve hileyle ödev vermeye çalışıyorsun Genişletmek için tıkla... Şahsen öğrencisi değilim ve hoş durduğu için ben de aramaktayım. Varsa bildiğin SD modeli ya da yazılım söylersen hoş olur.
739179 dedi: Tahmin edeyim. Grafik tasarım öğrencisi 1. sınıfsın ve hileyle ödev vermeye çalışıyorsun Genişletmek için tıkla... Şahsen öğrencisi değilim ve hoş durduğu için ben de aramaktayım. Varsa bildiğin SD modeli ya da yazılım söylersen hoş olur.
7 739179 Picopat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 221 Çözümler 1 22 Aralık 2023 #4 Justosious dedi: Şahsen öğrencisi değilim ve hoş durduğu için ben de aramaktayım. Varsa bildiğin SD modeli ya da yazılım söylersen hoş olur. Genişletmek için tıkla... Elle yapılan gibi olmaz hiç bir şekilde ancak photoshoptan bir şeyler deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Stippling olarak geçiyor sanat tekniği bu isim üzerinden de daha fazla araştırabilirsiniz.
Justosious dedi: Şahsen öğrencisi değilim ve hoş durduğu için ben de aramaktayım. Varsa bildiğin SD modeli ya da yazılım söylersen hoş olur. Genişletmek için tıkla... Elle yapılan gibi olmaz hiç bir şekilde ancak photoshoptan bir şeyler deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Stippling olarak geçiyor sanat tekniği bu isim üzerinden de daha fazla araştırabilirsiniz.
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.965 Çözümler 40 Yer Berlin 22 Aralık 2023 #5 739179 dedi: Elle yapılan gibi olmaz hiçbir şekilde ancak Photoshop'tan bir şeyler deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Stippling olarak geçiyor sanat tekniği bu isim üzerinden de daha fazla araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Pointillism olmasın o
739179 dedi: Elle yapılan gibi olmaz hiçbir şekilde ancak Photoshop'tan bir şeyler deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Stippling olarak geçiyor sanat tekniği bu isim üzerinden de daha fazla araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Pointillism olmasın o
7 739179 Picopat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 221 Çözümler 1 22 Aralık 2023 #6 Justosious dedi: Pointillism olmasın o Genişletmek için tıkla... Eski ismiyle evet ama strippling daha güncel isim olduğu için endüstriyel kullanımda kaynak bulabilmeniz için söyledim.
Justosious dedi: Pointillism olmasın o Genişletmek için tıkla... Eski ismiyle evet ama strippling daha güncel isim olduğu için endüstriyel kullanımda kaynak bulabilmeniz için söyledim.
SHABBAROS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 1.185 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 22 Aralık 2023 #7 739179 dedi: Tahmin edeyim. Grafik tasarım öğrencisi 1. sınıfsın ve hileyle ödev vermeye çalışıyorsun Genişletmek için tıkla... Evet hocam doğru bildin.
739179 dedi: Tahmin edeyim. Grafik tasarım öğrencisi 1. sınıfsın ve hileyle ödev vermeye çalışıyorsun Genişletmek için tıkla... Evet hocam doğru bildin.
7 739179 Picopat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 221 Çözümler 1 22 Aralık 2023 #8 SHABBAROS dedi: Evet hocam doğru bildin. Genişletmek için tıkla... Hocana yediremezsin. kahveni al ve bir resmi siyah beyaz yapıp, Alex Schollerine çalışmaya başla. 0.2 ya da 0.3 den kalın kullanma bir de kalemi.
SHABBAROS dedi: Evet hocam doğru bildin. Genişletmek için tıkla... Hocana yediremezsin. kahveni al ve bir resmi siyah beyaz yapıp, Alex Schollerine çalışmaya başla. 0.2 ya da 0.3 den kalın kullanma bir de kalemi.