Resmi olmayan WhatsApp hatası

rcpnl64

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler. Redmi Note 12 Pro 5G yurt dışı cihazında whatappı hem Play Store hem de kendi sitesinden indirmeme rağmen "resmi olmayan uygulama" hatası alıyorum. Aynı cihazda farklı bir numara üzerinden giriş yapmaya çalıştığımda giriş başarılı oluyor. Üstelik farklı bir cihazda kendi numaram ile WhatsApp'a giriş yapabiliyorum. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar iyi günler. Redmi Note 12 Pro 5G yurt dışı cihazında whatappı hem Play Store hem de kendi sitesinden indirmeme rağmen "resmi olmayan uygulama" hatası alıyorum. Aynı cihazda farklı bir numara üzerinden giriş yapmaya çalıştığımda giriş başarılı oluyor. Üstelik farklı bir cihazda kendi numaram ile WhatsApp'a giriş yapabiliyorum. Yardımcı olur musunuz?
Büyük ihtimal custom rom vb kuruludur telefonda ondan dolayı açmıyor olabilir telefonun sürümü ve romu globalmi

Bende de var aynı hata hocam başka telefonda oluyor kendi telefonda olmuyor ama ben bir kere modlu denedim sildim ama bu olmaması lazımdı ben ROM değiştirdim bile güncelleme almıyor diye global resmi ROM indirdim kurdum gene aynı değişen bir şey yok ne yapmalıyım?

Bende de var aynı hata hocam başka telefonda oluyor kendi telefonda olmuyor ama ben bir kere modlu denedim sildim ama bu olmaması lazımdı ben ROM değiştirdim bile güncelleme almıyor diye global resmi ROM indirdim kurdum gene aynı değişen bir şey yok ne yapmalıyım?

Gerçekten ne yapmamız gerektiğini bilmiyorum. Tam anlamıyla bilen birisi yok galiba.

Gerçekten ne yapmamız gerektiğini bilmiyorum. Tam anlamıyla bilen birisi yok galiba.

Galiba birisi bekleyerek çözmüş benim öyle bir vaktim yok bir sürü grubum var olmazsa yani sizin de vardır yani desteğe mail ve WhatsApp'dan mesaj bıraktım bakalım ne diyecekler.

Galiba birisi bekleyerek çözmüş benim öyle bir vaktim yok bir sürü grubum var olmazsa yani sizin de vardır yani desteğe mail ve WhatsApp'dan mesaj bıraktım bakalım ne diyecekler.
inşallah çözülür ya. ben de şimdi mail atacağım.

daha farklı çözüm önerileri var mıdır?

Ben ROM değiştirdim olmadı telefon markasından olabilir çünkü farklı aynı model telefonda denedim olmadı sizin haberiniz olsun diye söylüyorum.

Anladım hocam. Ben telefondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Şimdi şöyle: Bu telefon (Redmi Note 12 Pro 5G) üzerinden kendi numaram ile WhatsApp'a giriş yapamıyorum. Ama başka numara ile aynı cihazda WhatsApp'a giriş yapabiliyorum. Ama kendi numaram ile (Galaxy Note Edge) cihazında kendi numaram ile WhatsApp'a giriş yapabiliyorum.

Anladım hocam. Ben telefondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Şimdi şöyle: Bu telefon (Redmi Note 12 Pro 5G) üzerinden kendi numaram ile WhatsApp'a giriş yapamıyorum. Ama başka numara ile aynı cihazda WhatsApp'a giriş yapabiliyorum. Ama kendi numaram ile (Galaxy Note Edge) cihazında kendi numaram ile WhatsApp'a giriş yapabiliyorum. Bu nasıl hata *mk

Bende bootlader kapatacağım deneyeceğim olursa olmazsa yapacak bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı