Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 15 Ağustos 2022 #11 GMC Denali dedi: Reklamcılar olur mu yazı basan tarzda oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Olur herhalde. Gerçi onlar bildiğim kadarıyla plastik gibi bir şeye baskı alıyorlar işini görürse yaptır.
GMC Denali dedi: Reklamcılar olur mu yazı basan tarzda oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Olur herhalde. Gerçi onlar bildiğim kadarıyla plastik gibi bir şeye baskı alıyorlar işini görürse yaptır.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #12 Şu vaziyete bak :d Ülkede adam akıllı bi tane istediğimiz resmi postere çevirecek site bulamadık.
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #13 Postermanya’da 2 adet poster yükleyip satın almıştım. Sistemleri kolay.
SCAR_H Decapat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 382 Yer İstanbul 15 Ağustos 2022 #14 MisafirTerliği34 dedi: Postermanya’da 2 adet poster yükleyip satın almıştım. Sistemleri kolay. Genişletmek için tıkla... Kalitesi nasıldı?
MisafirTerliği34 dedi: Postermanya’da 2 adet poster yükleyip satın almıştım. Sistemleri kolay. Genişletmek için tıkla... Kalitesi nasıldı?
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #15 SCAR_H dedi: Kalitesi nasıldı? Genişletmek için tıkla... Benim yüklediğim görselin çözünürlüğü yüksekti. 250GR’lık fotoğraf kağıdına bastırmıştım. Kalitesi güzel. Kargoda sorun olmaması için rulo kartona sarılmıştı.
SCAR_H dedi: Kalitesi nasıldı? Genişletmek için tıkla... Benim yüklediğim görselin çözünürlüğü yüksekti. 250GR’lık fotoğraf kağıdına bastırmıştım. Kalitesi güzel. Kargoda sorun olmaması için rulo kartona sarılmıştı.
SCAR_H Decapat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 382 Yer İstanbul 15 Ağustos 2022 #16 MisafirTerliği34 dedi: Benim yüklediğim görselin çözünürlüğü yüksekti. 250GR’lık fotoğraf kağıdına bastırmıştım. Kalitesi güzel. Kargoda sorun olmaması için rulo kartona sarılmıştı. Genişletmek için tıkla... Acaba bu kağıt bildiğimiz a4 kağıdı gibi kolay yırtılan & yıpranabilen bir kağıtmı?
MisafirTerliği34 dedi: Benim yüklediğim görselin çözünürlüğü yüksekti. 250GR’lık fotoğraf kağıdına bastırmıştım. Kalitesi güzel. Kargoda sorun olmaması için rulo kartona sarılmıştı. Genişletmek için tıkla... Acaba bu kağıt bildiğimiz a4 kağıdı gibi kolay yırtılan & yıpranabilen bir kağıtmı?
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #17 SCAR_H dedi: Acaba bu kağıt bildiğimiz a4 kağıdı gibi kolay yırtılan & yıpranabilen bir kağıtmı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Bildiğin fotoğraf kağıdı. Silinebilir.
SCAR_H dedi: Acaba bu kağıt bildiğimiz a4 kağıdı gibi kolay yırtılan & yıpranabilen bir kağıtmı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Bildiğin fotoğraf kağıdı. Silinebilir.
SCAR_H Decapat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 382 Yer İstanbul 15 Ağustos 2022 #18 MisafirTerliği34 dedi: Hayır. Bildiğin fotoğraf kağıdı. Silinebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, sağlam olması güzel ama silinebilir üzdü.
MisafirTerliği34 dedi: Hayır. Bildiğin fotoğraf kağıdı. Silinebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, sağlam olması güzel ama silinebilir üzdü.
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #19 SCAR_H dedi: Teşekkürler, sağlam olması güzel ama silinebilir üzdü. Genişletmek için tıkla... Silinebilir dediğim görsel silinmiyor. Olurda kirlendi, nemli bezle silebilirsin.
SCAR_H dedi: Teşekkürler, sağlam olması güzel ama silinebilir üzdü. Genişletmek için tıkla... Silinebilir dediğim görsel silinmiyor. Olurda kirlendi, nemli bezle silebilirsin.