Resmi sayfası olmayan sürücüleri güncellemek

furkii06

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Bilgisayarımda çözemediğim bir sıkıntıdan dolayı aygıt yöneticisinde bulunan bütün sürücüleri güncellemek istiyorum. Atıyorum 'Qualcomm atheros AR8161 PCI-e gigabit Ethernet denetleyicisi (NDIS 6.30)' PC'de ki sürümü 21.0.16. bunun kendi sitesi olmadığı için en son 21.0.27 sürümünü resimde belirttiğim sitelerden temin edeceğim. Resmi sayfası olmayan sürücüleri bu sitelerden indirmek sıkıntı çıkarır mı? Sizce ne yapmalıyım tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.

Version​

2.1.0.12, A00
Versiyonu benim PC' de olanınkinden daha düşük. Biraz internette gezdiğin zaman daha üst versiyonlara denk geliyorsun, onlar da resmi sitelerde yok işte.

İfadeler: TH6
10 dan fazla sürüm yenileyeceğim yazılım var. Belli başlı güvenilir siteleri yazarsan sana tekrar tekrar yazmak durumunda kalmam.
Hocam en çok güvendiğim driveridenfitier. İstersen güncellenecek sürücüleri at ben sana bütün dosya indirme linklerini atayım.

Hocam en çok güvendiğim driveridenfitier. İstersen güncellenecek sürücüleri at ben sana bütün dosya indirme linklerini atayım.
Zamanını çalmayım reis, sistem aygıtları kaldı bi, zaten çoğu güncelmiş.

İfadeler: TH6
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…