Resmi tatilde kargo çalışır mı?

Kwox12

Centipat
Daha fazla  
Kargomu bankaya sipariş etmıstım ama bugün ve yarın kapalı, carsamba getırme durumu olur mu? Cunku resmı tatıl.

Kargomu bankaya sipariş etmıstım ama bugün ve yarın kapalı, carsamba getırme durumu olur mu? Cunku resmı tatıl.

Yurtiçi Kargo çarşambadan itibaren mesaiye başlıyor. Diğer firmalarda aynıdır büyük ihtimalle.

Kargo şirketleri çarşamba günü açılacaktır. Teslimatınız en geç cuma veya cumartesi gününe kadar yapılabilir.

Arkadasımın kargosu geldı hocam iş yeri acık olsa benımkıde gelecektı muhtemelen carsamba gunu dagıtıma cıkıp bana gelir mı bır sıkıntı cıkar mı?

Arkadasımın kargosu geldı hocam iş yeri acık olsa benımkıde gelecektı muhtemelen carsamba gunu dagıtıma cıkıp bana gelir mı bır sıkıntı cıkar mı?

Hocam kargo şirketleri kapalı arkadaşınızın kargosuna bişey diyemeyiz. Dediğimiz gibi beklemekten başka çareniz yok.

Medıamarktan aldım kargo takıp numarası gozukmuyor o tedırgın ettı sadece.

Kargoya verildiği zaman kargo sipariş numaranız size SMS olarak gelir. Tedirgin olacak bir durum yok. Kargo şirketleri çalışmadığı için siparişiniz beklemeye alınmış. Kargo şirketleri açıldığı zaman sabah kargo aracına teslim edilip size o şekilde sipariş numarası gelir. Endişelenecek bir durum yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı