nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 10 Ekim 2019 #1 Elimde bir vektör var. Bu vektörü transparan yapabilecek arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2019 #2 Transparandan kastın nedir? Arkalarını silmek mi? yoksa opaklığını düşürmek mi?
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 10 Ekim 2019 #3 mantion dedi: Transparandan kastın nedir? Arkalarını silmek mi? yoksa opaklığını düşürmek mi? Genişletmek için tıkla... Resmin arkası beyaz. Şeffaf olmasını kastetmiştim.
mantion dedi: Transparandan kastın nedir? Arkalarını silmek mi? yoksa opaklığını düşürmek mi? Genişletmek için tıkla... Resmin arkası beyaz. Şeffaf olmasını kastetmiştim.
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2019 #4 Remove Background from Image – remove.bg bu aracı kullanabilirsiniz.
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 10 Ekim 2019 #5 mantion dedi: Remove Background from Image – remove.bg bu aracı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim ama resmi de siliyor. Telefonda olduğum için düzeltemiyorum fazla.
mantion dedi: Remove Background from Image – remove.bg bu aracı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim ama resmi de siliyor. Telefonda olduğum için düzeltemiyorum fazla.
n4than Kilopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 546 Çözümler 5 Yer İstanbul 10 Ekim 2019 #6 Resmi buraya yükleyebilir misiniz ? Sizin için deneyebilirim.
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 10 Ekim 2019 #7 n4than dedi: Resmi buraya yükleyebilir misiniz ? Sizin için deneyebilirim. Genişletmek için tıkla... Size farklı bir yerden atsam olur mu?
n4than dedi: Resmi buraya yükleyebilir misiniz ? Sizin için deneyebilirim. Genişletmek için tıkla... Size farklı bir yerden atsam olur mu?
Teknobyte Hectopat Katılım 15 Ocak 2014 Mesajlar 601 Çözümler 2 10 Ekim 2019 #8 nefti dedi: Elimde bir vektör var. Bu vektörü transparan yapabilecek arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Photoshop ile yapabilirsin.
nefti dedi: Elimde bir vektör var. Bu vektörü transparan yapabilecek arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Photoshop ile yapabilirsin.
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 10 Ekim 2019 #9 Teknobyte dedi: Photoshop ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şuan yanımda sadece telefonum var.
Teknobyte dedi: Photoshop ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şuan yanımda sadece telefonum var.
S Silinen üye 210679 Ziyaretçi 10 Ekim 2019 #10 nefti dedi: Şuan yanımda sadece telefonum var. Genişletmek için tıkla... Photoshopta resmin istedigin yerlerini sectikten sonra yeni transparan sayfa acip yapistirabilirsin ama telefondaysan senin icin yapabilirim resmi atman yeterli.
nefti dedi: Şuan yanımda sadece telefonum var. Genişletmek için tıkla... Photoshopta resmin istedigin yerlerini sectikten sonra yeni transparan sayfa acip yapistirabilirsin ama telefondaysan senin icin yapabilirim resmi atman yeterli.