R Redburne Ziyaretçi 21 Ağustos 2017 #11 Silinen üye dedi: Forumumuzun yeni Neşeli Enginar'ı olma yolunda ilerliyorsun Aslan. Ben hep resmiyimdir kardeşim. Genişletmek için tıkla... Hop, kardeş ne alaka? Burası resmi bir ortam, lütfen kendinize gelin. Sürprizbozan "Nassın topraam "
Silinen üye dedi: Forumumuzun yeni Neşeli Enginar'ı olma yolunda ilerliyorsun Aslan. Ben hep resmiyimdir kardeşim. Genişletmek için tıkla... Hop, kardeş ne alaka? Burası resmi bir ortam, lütfen kendinize gelin. Sürprizbozan "Nassın topraam "
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 21 Ağustos 2017 #12 Şimdi kardeş mi olduk? Şimdi hoca mı olduk? Resmiyet her zaman iyidir.
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2017 #13 O başlığı ne vakit görsem gülüyorum zaten. Konunun en alakasız yerinden kesip, çıkarıp, başlık yapılmış.
O başlığı ne vakit görsem gülüyorum zaten. Konunun en alakasız yerinden kesip, çıkarıp, başlık yapılmış.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 21 Ağustos 2017 #14 Bak, bak, bak. Dün gece bu haltları yediniz. Dediler. Biz de yine resmiyeti elden bırakmayıp kafa salladık.
Bak, bak, bak. Dün gece bu haltları yediniz. Dediler. Biz de yine resmiyeti elden bırakmayıp kafa salladık.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.861 Makaleler 6 Çözümler 137 21 Ağustos 2017 #15 Resmiyet olur genelde. İlişki uzun süre devam ederse yavaş yavaş samimiyet geliyor zaten. Yine de yapımdan dolayı başlarda kesin olarak katı oluyorum.
Resmiyet olur genelde. İlişki uzun süre devam ederse yavaş yavaş samimiyet geliyor zaten. Yine de yapımdan dolayı başlarda kesin olarak katı oluyorum.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 21 Ağustos 2017 #16 Önce samimiyet. İlk defa tanıştığın kişiyle sulu sulu konuşursan karşıdaki kişi seni başka türlü anlayabilir. Önce resmiyetle samimiyeti oluşturursun. Sonrası gelir zaten. Bu arada konularına hastayım dostum. Devam.
Önce samimiyet. İlk defa tanıştığın kişiyle sulu sulu konuşursan karşıdaki kişi seni başka türlü anlayabilir. Önce resmiyetle samimiyeti oluşturursun. Sonrası gelir zaten. Bu arada konularına hastayım dostum. Devam.
R Redburne Ziyaretçi 21 Ağustos 2017 #17 Jira dedi: Bu arada konularına hastayım dostum. Devam. Genişletmek için tıkla... Neden dostum, farketmeden yanlış bir şey mi yaptım?
Jira dedi: Bu arada konularına hastayım dostum. Devam. Genişletmek için tıkla... Neden dostum, farketmeden yanlış bir şey mi yaptım?
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2017 #18 Sövmüyor, seviyor orada. Sen yanlış anlamışsın.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 21 Ağustos 2017 #19 Yok ben onu anladım. Jira biraz fazla sevdi gibi düşündü orada. Sen doğanın bir hatasısın zaten Aslan.
Yok ben onu anladım. Jira biraz fazla sevdi gibi düşündü orada. Sen doğanın bir hatasısın zaten Aslan.
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2017 #20 Silinen üye dedi: Sen doğanın bir hatasısın zaten Aslan. Genişletmek için tıkla... Hiç okuyan, yazan aslan olur mu zaten? Bunu deyince aklıma şu sahne geldi. "Yılmaz ne yapıyor? Yazamıyor..." Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Silinen üye dedi: Sen doğanın bir hatasısın zaten Aslan. Genişletmek için tıkla... Hiç okuyan, yazan aslan olur mu zaten? Bunu deyince aklıma şu sahne geldi. "Yılmaz ne yapıyor? Yazamıyor..." Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et