Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zephyr

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ekran kartının Firestorm programını kullanarak Display Refresh Rate ayarıyla oynamam sonucu, HDMI girişinden ekrana bağladığımda artık konu başlığındaki hatayı alıyorum. Şuan HDMI çeviricisi ile görüntü alıyorum. HDMI girişinden taktığımda aldığım tam hata budur; 'Change the Resolution of External device'. Zotac GTX 1070 AMP kullanıyorum kendi programı Firestorm'u silip geri yükledim ve tüm değerleri defaulta ayarladım ama sorunum çözülmedi.

Bende başka fikir kalmadı önerilerinizi bekliyorum.

adas.jpg

Sorunu çözmüş bulunmaktayım. Benim gibi ekran kartının Display refresh rate ayarıyla oynayıp görüntü alamadıysanız bilgisayarın ekran çözünürlüğünü HDMI çeviricisi takılı halde iken 4K'ya çektim(başka çözünürlükte işinizi görebilir) ardından normal HDMI girişine taktım sorun düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı