Resource hacker güvenli mi?

ARASMDN1

Hectopat
Daha fazla  
Resource hacker güvenli mi? Bu programla uygulamalara alt yazı yapılıyormuş, ben de yapacağım da.

Resource hacker güvenli mi? Bu programla uygulamalara alt yazı yapılıyormuş, ben de yapacağım da.
Bildiğim kadarıyla güvenli. Zamanında kullanmıştım bir sıkıntı yaşamadım.

Uygulama hakkında bir bilgim bulunmuyor, İnternet üzerinden "Virustotal" tarzı internet sitelerinden çevrim içi virüs testi yapabilirsin.

Ayrıca internet üzerinden indirdiğiniz ESET, Avast tarzı yazılımlar ile virüs testi yapabilirsin. Windows 10'un resmi anti virüs yazılımını kullanıyorsanız indirdiğiniz dosyayı kısa sürede tarar ve size bilgileri bilirim olarak gönderir.

İyi forumlar.

VT o kadar da iyi bir kaynak değil. En ufak bir .exe dosyasını atsanız bile hemen virüs buluyor.
Virustotal dışında örneklerim bulundu, ama söylediğiniz'de haklısınız. Website tabanlı olduğu için yanlışlar olabilir, söylemekte fayda var.

Vt o kadar da iyi bir kaynak değil. En ufak bir .exe dosyasını atsanız bile hemen virüs buluyor.

Sorun VirusTotal'de değil hocam. VirusTotal antivirüs apileri kullanarak antivirüslere taratıyor dosyaları. Sorun o virüs bulan "antivirüslerde''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…