Plaqunior Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 271 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6500 XT Ryzen 5 5600G İşlemci 32GB (16x2) G.skill RipjawsV 3200Mhz 500GB HDD 256GB M.2 SSD A520M-K V2 Anakart Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #1 Monitörümde response time ayarı var. Fast ayarında kullanıyorum. Fasterda kullansam bır sıkıntı (yırtılma, görüntü bozulmaları) vs. yaşanır mı?
Monitörümde response time ayarı var. Fast ayarında kullanıyorum. Fasterda kullansam bır sıkıntı (yırtılma, görüntü bozulmaları) vs. yaşanır mı?
istiridye Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #2 Orta ayar (medium) yeterli olacaktır bence, aradaki farkı çok anlayacağınızı zannetmiyorum. Fast ayarında bozulma olabiliyormuş diye okudum.
Orta ayar (medium) yeterli olacaktır bence, aradaki farkı çok anlayacağınızı zannetmiyorum. Fast ayarında bozulma olabiliyormuş diye okudum.
Plaqunior Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 271 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6500 XT Ryzen 5 5600G İşlemci 32GB (16x2) G.skill RipjawsV 3200Mhz 500GB HDD 256GB M.2 SSD A520M-K V2 Anakart Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #3 istiridye dedi: Orta ayar (medium) yeterli olacaktır bence, aradaki farkı çok anlayacağınızı zannetmiyorum. Fast ayarında bozulma olabiliyormuş diye okudum. Genişletmek için tıkla... bende biryerde faster'a alınca gecikmeler düştüğü için ghosting vs olmayacağını okumuştum. Emin olmadığım için konu açtım.
istiridye dedi: Orta ayar (medium) yeterli olacaktır bence, aradaki farkı çok anlayacağınızı zannetmiyorum. Fast ayarında bozulma olabiliyormuş diye okudum. Genişletmek için tıkla... bende biryerde faster'a alınca gecikmeler düştüğü için ghosting vs olmayacağını okumuştum. Emin olmadığım için konu açtım.
istiridye Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #4 Plaqunior dedi: bende biryerde faster'a alınca gecikmeler düştüğü için ghosting vs olmayacağını okumuştum. Emin olmadığım için konu açtım. Genişletmek için tıkla... Ghosting değilde yırtılma oluyormuş galiba.
Plaqunior dedi: bende biryerde faster'a alınca gecikmeler düştüğü için ghosting vs olmayacağını okumuştum. Emin olmadığım için konu açtım. Genişletmek için tıkla... Ghosting değilde yırtılma oluyormuş galiba.