LeBlanc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 5 Ocak 2019 #1 Monitörümü kurcalarken gördüm, seçeneklerde off, normal, fast ve faster var. Bu ayar tam olarak ne işe yarar ? Oyun için kullanilan bir bilgisayarda ayar nasıl olmalıdır ?
Monitörümü kurcalarken gördüm, seçeneklerde off, normal, fast ve faster var. Bu ayar tam olarak ne işe yarar ? Oyun için kullanilan bir bilgisayarda ayar nasıl olmalıdır ?
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.057 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 5 Ocak 2019 #2 Görüntünün ekrana ulaşma süresi, hızlandıkça daha kısa sürede görüntü gider. Pek fark etmiyor bu ayarlar aslında.
Görüntünün ekrana ulaşma süresi, hızlandıkça daha kısa sürede görüntü gider. Pek fark etmiyor bu ayarlar aslında.
LeBlanc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 5 Ocak 2019 #3 Takeshi Kovacs dedi: Görüntünün ekrana ulaşma süresi, hızlandıkça daha kısa sürede görüntü gider. Pek fark etmiyor bu ayarlar aslında. Genişletmek için tıkla... Kullanmalı mıyım peki ? Bana artısı ne olur , götürüsü ne olur ?
Takeshi Kovacs dedi: Görüntünün ekrana ulaşma süresi, hızlandıkça daha kısa sürede görüntü gider. Pek fark etmiyor bu ayarlar aslında. Genişletmek için tıkla... Kullanmalı mıyım peki ? Bana artısı ne olur , götürüsü ne olur ?
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.057 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 5 Ocak 2019 #4 Silinen üye dedi: Kullanmalı mıyım peki ? Bana artısı ne olur , götürüsü ne olur ? Genişletmek için tıkla... Monitörünüz VA panel değilse hızlıda kullanın. VA panellerde bazı oyunlarda hızlıda kullanınca ghosting tarzı sorunlar çıkabilir.
Silinen üye dedi: Kullanmalı mıyım peki ? Bana artısı ne olur , götürüsü ne olur ? Genişletmek için tıkla... Monitörünüz VA panel değilse hızlıda kullanın. VA panellerde bazı oyunlarda hızlıda kullanınca ghosting tarzı sorunlar çıkabilir.