Responsive butonlu slayta nasıl otomatik geçiş yapılır?

tasarimci

Hectopat
Öncelikle herkese merhaba.
Butonlu bir slayt yaptım ve responsive olarak düzenledim yani farklı ekran boyutlarında sorunsuz şekilde açılıyor fakat nasıl otomatik geçiş ekleyeceğimi bilmiyorum.
Şimdi fotoğraflar 1349 PX boyutunda atıyorum 10 saniyede 1349 PX kay denilebilir fakat bu farklı boyuttaki ekranlarda sorun çıkarır diye düşünüyorum.
Nasıl otomatik geçiş ekleyebilirim?

OwlCarousel kullanarak yaparsan daha kolay olur. Verdiğim linkten araştırıp, demoları kontrol ederek kendine uygun bir şekilde biçimlendirebilirsin.

Otomatik geçiş için alttaki linki kontrol edebilirsin.

Owlcarousel kullanarak yaparsan daha kolay olur. Verdiğim linkten araştırıp, demoları kontrol ederek kendine uygun bir şekilde biçimlendirebilirsin.

Otomatik geçiş için alttaki linki kontrol edebilirsin.

Tamamdır otomatik kaydırmayı anladım sanırım fakat şimdi aşağıda verdiğiniz linkte aralarında boşluk olan 4 tane resim butonla beraber otomatik olarak kayıyor. Sanırım buton ve otomatik kaydırma kodlarını yazabilirim. Bu küçük resimleri float left kodunu yazarak yan yana getirdim ve resimlere 20% genişlik 300 px yükseklik verdim ve en dıştaki Div'e de margin: 100PX 100PX; kodunu girip sayfanı kenarlarından uzaklaştırdım. Fakat bu resimlerden aralarında 5 PX boşluk alarak (5px padding kodunu da yazdım) sadece 4 tanesi yan yana diziliyor geri kalanlar altında yan yana diziliyor ben bu geri kalanların gözükmesini istemiyorum sadece butona tıkladığımda yana doğru kaysın istiyorum buton kodları hazır üstteki slaytı yazdığım için sadece class isimleri vs değişecek. Şimdi çok uzun yazdım kısaca özetlemek gerekirse ben sadece 4 fotoğrafın gözükmesini ve butona tıkladığımda sizin attığınız linkteki gibi gözükmesini istiyorum :)
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı