P paiser Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #1 Responsive tasarımını en son mu yapmak daha iyi yoksa parça parça yapmak mı (navbarı bıtırdıkten sonra direkt responsive halini yapmak gibi)? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2023
Responsive tasarımını en son mu yapmak daha iyi yoksa parça parça yapmak mı (navbarı bıtırdıkten sonra direkt responsive halini yapmak gibi)?
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 16 Haziran 2023 #2 Ben her zaman yaptığım anda ayarlarım.
armutkafaHD Centipat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 40 Çözümler 1 16 Haziran 2023 #3 Siteyi yapıyorken direk responsive yapmanız daha iyi olacaktır.
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 16 Haziran 2023 #4 Bu kaynak sorunuzu cevaplayacaktır: Mobile-First vs Responsive Web Design: All You Need to Know Yine de okumak istemezseniz, en son yapılması benim kişisel tercihimdir. Sizde tecrübe edinerek tercihinizi yapın.
Bu kaynak sorunuzu cevaplayacaktır: Mobile-First vs Responsive Web Design: All You Need to Know Yine de okumak istemezseniz, en son yapılması benim kişisel tercihimdir. Sizde tecrübe edinerek tercihinizi yapın.
Khapnols Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 364 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #5 Ben önce desktop için tasarımı çıkarıyorum ortaya. Ondan sonra response tasarıma geçiyorum. Daha rahat oluyor.
Ben önce desktop için tasarımı çıkarıyorum ortaya. Ondan sonra response tasarıma geçiyorum. Daha rahat oluyor.
rups Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 77 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #6 paiser dedi: Responsive tasarımını en son mu yapmak daha iyi yoksa parça parça yapmak mı (navbarı bıtırdıkten sonra direkt responsive halini yapmak gibi)? Genişletmek için tıkla... Ben masaüstü için tasarım tamamen bittikten sonra responsive tasarıma geçiyorum. Tabi bu yöntem ne kadar doğru bilemem.
paiser dedi: Responsive tasarımını en son mu yapmak daha iyi yoksa parça parça yapmak mı (navbarı bıtırdıkten sonra direkt responsive halini yapmak gibi)? Genişletmek için tıkla... Ben masaüstü için tasarım tamamen bittikten sonra responsive tasarıma geçiyorum. Tabi bu yöntem ne kadar doğru bilemem.