Kuda

Hectopat
Arkadaşlar sürekli bu hatayı alıyorum. Sistem boşta yük altında değilken Discord'dan arkadaşlarla konuşuyoruz mesela ve tek yaptığım işlem bu. Önce ekran kararıyor ancak arkadaşların sesi gelmeye devam ediyor 3-5 saniye. Sonra sesler cızırdıyor ve ekranda çizgiler ortaya çıkıyor ve sistem reset atıyor. Olay günlüğüne baktığım zaman aldığım hata kernelpower 41-63. ekranın fotoğraflarını da çektim olay günlüğünü de aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Volkan hocam,bendeki sorunda böyleydi.Ama monitör kablo çekmiş gibi,no signal oluyordu.Kernel power bendede mevcuttu.Bendeki sistem restart atmıyordu.Sonuç;kart arızalı çıktı.Fakat bu arkadaştaki problemde restatta atıyor sistem.Atmadan öylece kalsaydı,direk ekran kartı derdim ama,restartta söz konusu.Ekran kartı ve psu'ya bakılmalı bence bu problemde.

Her zaman böyle çizgili hata vermiyor. Genelde ekran siyaha dönüyor 3-5 saniye ses var sonra sesler titreşiyor en sonda da sistem yeniden başlıyor. Sorunu çözmeyi geçtim ne olduğunu bilsem kafam rahat edecek en azından. Bildiğim tüm testleri de yaptım. Stres testi vs. Ramlerde sorun yok memtest sonucuna göre tabiki. Ekran kartını da furmark ile test ettim kapanma olmamıştı(1.5-2 ay önce kontrol ettiğimde 2.5 saat çalıştı). Cpuz vs herşeyi denedim. Test sırasında hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar. Ama dediğim gibi son zamanlarda test yapmadım. Neyse çok bir şey kalmadı zaten 2 ay daha böyle devam etsem saçları tamamen dökeceğim sonra da zaten pc ile bir işim kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…