E Emirfb1907 Decapat Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 40 15 Mayıs 2019 #1 Restart tuşuna çok sıklıkla bastım son 1 haftadır ve FPS düşmesi oldu. Format attım düzelemedi, sorun nedir? Bir fikri olan? HDD'de olabilir diyorlar, anakarta kısa devre yaptığı için anakartta da olabilir diye düşünüyorum. Lütfen yardım edin.
Restart tuşuna çok sıklıkla bastım son 1 haftadır ve FPS düşmesi oldu. Format attım düzelemedi, sorun nedir? Bir fikri olan? HDD'de olabilir diyorlar, anakarta kısa devre yaptığı için anakartta da olabilir diye düşünüyorum. Lütfen yardım edin.
Ramazan İşbilen Kilopat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2019 #2 ilginç gerçekten. nasıl düzeleceği hakkında hiçbir fikrim yokbi temizlemeyi dene pcyi belki düzelir baştan topla pc yi
ilginç gerçekten. nasıl düzeleceği hakkında hiçbir fikrim yokbi temizlemeyi dene pcyi belki düzelir baştan topla pc yi
E erdem.aktepe Ziyaretçi 15 Mayıs 2019 #3 Durmadan çalışmakta olan sistemin gücünü kesmişsin. Tabii sorun çıkar.