Restoranda kasiyer olmak

(FB)AQUA MURAT

Hectopat
Restoranda kasiyer olan arkadaşlarımız var mı? Ben de kasiyer olmayı düşünüyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Kasiyerlik dışında tüm işleri yapıyorsun.

Kasiyerlik dışında tüm işleri yapıyorsun.
Hocam 2 3 gun önce atacaktım da yanlış yazmışım şimdi attım dün başladım 6 gun 10 saat 1 gun izin 26k maaşı var ama sadece kasiyerim şuan sadece hesap muhabbeti biraz düşündürüyor acik çok çıkar mı diye bir korkum var

26k maaş gerçekten veriliyorsa baya iyiymiş. Bana zor 7k vermişlerdi. Ve dediğim gibi ilk birkaçı gün sadece kasiyerdim sonra yerleri de temizledim patrona kahve götür getir vs. 26K güzelmiş ama daha önce hiç o kadar almadığım için şaşırdım hocam.

Hocam 26k iyi ancak yaptigimiz ise göre farklı benim gözümde asgari ücret falan alıyoruz yani normalde haftalık çalışma saati 45 saat olduğu için hesaplayinca asgari alıyorum aslında

Hocam 26k iyi ancak yaptigimiz ise göre farklı benim gözümde asgari ücret falan alıyoruz yani normalde haftalık çalışma saati 45 saat olduğu için hesaplayinca asgari alıyorum aslında
Haftalık 45 saat azmış, ben pilotaj okuyorum haftalık 70 saat çalışıyoruz biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…