beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.635 Makaleler 1 Çözümler 4 21 Temmuz 2021 #21 Alpaslan Çevikel dedi: Oturum açmıyorum, büyük ihtimalle Microsoft hesabından bahsediyorsunuz ama Microsoft hesabım yok. @beyemirs Genişletmek için tıkla... Bende tam anlayamadım neden olduğunu ama dediğim gibi disklerle alakalı olabilir aklıma başka bir şey gelmiyor.
Alpaslan Çevikel dedi: Oturum açmıyorum, büyük ihtimalle Microsoft hesabından bahsediyorsunuz ama Microsoft hesabım yok. @beyemirs Genişletmek için tıkla... Bende tam anlayamadım neden olduğunu ama dediğim gibi disklerle alakalı olabilir aklıma başka bir şey gelmiyor.
A Alpaslan Çevikel Femtopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2021 #22 beyemirs dedi: Bende tam anlayamadım neden olduğunu ama dediğim gibi disklerle alakalı olabilir aklıma başka bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Bu retail lisanslar yani kutulu lisanslar bir çok bilgisayarda kullanılabiliyor değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2021
beyemirs dedi: Bende tam anlayamadım neden olduğunu ama dediğim gibi disklerle alakalı olabilir aklıma başka bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Bu retail lisanslar yani kutulu lisanslar bir çok bilgisayarda kullanılabiliyor değil mi?
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.635 Makaleler 1 Çözümler 4 21 Temmuz 2021 #23 Alpaslan Çevikel dedi: Bu Retail lisanslar yani kutulu lisanslar birçok bilgisayarda kullanılabiliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Retail Key Ne demek ? Laptopun Windows lisansı Retail imiş. Şimdi lisansın Retail olması ne demek ne işime yarar ? www.technopat.net Bu konuyu okursanız daha iyi olabilir.
Alpaslan Çevikel dedi: Bu Retail lisanslar yani kutulu lisanslar birçok bilgisayarda kullanılabiliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Retail Key Ne demek ? Laptopun Windows lisansı Retail imiş. Şimdi lisansın Retail olması ne demek ne işime yarar ? www.technopat.net Bu konuyu okursanız daha iyi olabilir.
A Alpaslan Çevikel Femtopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2021 #24 beyemirs dedi: Windows 10 Retail Key Ne demek ? Laptopun Windows lisansı Retail imiş. Şimdi lisansın Retail olması ne demek ne işime yarar ? www.technopat.net Bu konuyu okursanız daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2021
beyemirs dedi: Windows 10 Retail Key Ne demek ? Laptopun Windows lisansı Retail imiş. Şimdi lisansın Retail olması ne demek ne işime yarar ? www.technopat.net Bu konuyu okursanız daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet.
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.635 Makaleler 1 Çözümler 4 21 Temmuz 2021 #25 Alpaslan Çevikel dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Yazıyı değiştirdim bu konuyu okuyun. Windows 10 Retail Key Ne demek ? Laptopun Windows lisansı Retail imiş. Şimdi lisansın Retail olması ne demek ne işime yarar ? www.technopat.net
Alpaslan Çevikel dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Yazıyı değiştirdim bu konuyu okuyun. Windows 10 Retail Key Ne demek ? Laptopun Windows lisansı Retail imiş. Şimdi lisansın Retail olması ne demek ne işime yarar ? www.technopat.net
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #26 Lisansı mevcut PC'den kaldırıp tekrar kullanabilirsiniz. Tek PC için geçerlidir. Retail olduğu için tekrar kullanılabilir. OEM olanlar ise olmuyor. Windows 10 Ürün Anahtarı Kaldırma / Lisans Silme Bilgisayarımda kayıtlı olan Windows 10 ürün anahtarını kaldırmak mümkün mü? Mümkün ise kayıtlı Windows 10 ürün anahtarı silme işlemi nasıl yapılır? Bilgisayarımı satmak istiyorum. Bundan dolayı answers.microsoft.com
Lisansı mevcut PC'den kaldırıp tekrar kullanabilirsiniz. Tek PC için geçerlidir. Retail olduğu için tekrar kullanılabilir. OEM olanlar ise olmuyor. Windows 10 Ürün Anahtarı Kaldırma / Lisans Silme Bilgisayarımda kayıtlı olan Windows 10 ürün anahtarını kaldırmak mümkün mü? Mümkün ise kayıtlı Windows 10 ürün anahtarı silme işlemi nasıl yapılır? Bilgisayarımı satmak istiyorum. Bundan dolayı answers.microsoft.com