Retail lisans format atmama rağmen gitmiyor

RdAhmet

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
Kioxia M2 SSD
Bilgisayarı ilk aldığım zaman KMSpico ile etkinleştirmiştim. Üstünden bayağı zaman geçti şu ana kadar çok kez format atmışımdır fakat ürün anahtarını defalarca kez silip format atmama rağmen lisans kalkmıyor. Lisansı bilgisayardan silebilmek için ne yapmam lazım? Bu arada lisans Retail o yüzden kafam karıştı.

Bu bilgisayarı sıfırladan mı yapıyorsun yoksa USB bellekten mi atıyorsun.

Bu bilgisayarı sıfırladan mı yapıyorsun yoksa USB bellekten mi atıyorsun.

USB ile temiz kurulum. Hatta öncesinde Windows 11'e geçtiğimde bile altta Windows'u Etkinleştir yazısı yoktu

USB ile temiz kurulum. Hatta öncesinde Windows 11'e geçtiğimde bile altta Windows'u etkinleştir yazısı yoktu

KMSpico gidiyor aslında formatta, OEM key ile aktifleştirmiş olmayasın.
CMD'yi açıp slmgr /xpr, slmgr /dlv bu iki kodu yazsana çıkan yazıyı SS atabilir misin?

İkisini de yazdığımda ürün anahtarı bulunamadı diyor. Bilgisayarı resledim hala öyle diyor ama sağ altta Windows'u Etkinleştir yazısı çıkmıyor.

İkisini de yazdığımda ürün anahtarı bulunamadı diyor. Bilgisayarı resledim hala öyle diyor ama sağ altta Windows'u etkinleştir yazısı çıkmıyor.

Etkinleştirmeye gir ayarlardan orada ne yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…