Retna teknoloji güvenilir mi?

Destros

Hectopat
Daha fazla  
Geçtiğimiz günlerde katılmış olduğum bir çekiliş sonucunda iPhone 15 Pro Max 256 GB kazandığımın mesajı Instagram üzerinden bana geldi. Gönderilen linkte başlıkta yazan firmanın linki bulunuyordu. Firmayı hiç duymadigim için güvenemedim. Çekilişi yapan kişi de “ozyurtmotor” adında bir Instagram hesabı kargo ödemesi de 400 TL. Onu ödersem ürün bana gelecek sizce ne yapmalıyım?

Konuşmanın ekran resmi budur.

Dosya Ekleri

• IMG_2590.png
    IMG_2590.png
    153,5 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçtiğimiz günlerde katılmış olduğum bir çekiliş sonucunda iPhone 15 Pro Max 256 GB kazandığımın mesajı Instagram üzerinden bana geldi. Gönderilen linkte başlıkta yazan firmanın linki bulunuyordu. Firmayı hiç duymadigim için güvenemedim. Çekilişi yapan kişi de “ozyurtmotor” adında bir Instagram hesabı kargo ödemesi de 400 TL. Onu ödersem ürün bana gelecek sizce ne yapmalıyım?

Hocam böyleleri genellikle dolandırıcı oluyor. Zaten firma tanınmıyor.

Herkese kazandınız yazıyorlar adamların elinde öyle bir telefon yok bile.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda güzel bir örnek, direkt engelleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı