aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 29 Haziran 2022 #1 Böyle birkaç resime denk geldim ve çok hoşuma gitti. Ben de bu tarz bir şeyler deniyeyim dedim.
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 29 Haziran 2022 #2 aKuu dedi: Eki Görüntüle 1434975 Böyle birkaç resime denk geldim ve çok hoşuma gitti. Ben de bu tarz bir şeyler deniyeyim dedim. Genişletmek için tıkla... Üfff abi düşüyorum şöyle çalışmalara ya. Arkadaki duman(?) üzerinde biraz çalışılsa tamamdır.
aKuu dedi: Eki Görüntüle 1434975 Böyle birkaç resime denk geldim ve çok hoşuma gitti. Ben de bu tarz bir şeyler deniyeyim dedim. Genişletmek için tıkla... Üfff abi düşüyorum şöyle çalışmalara ya. Arkadaki duman(?) üzerinde biraz çalışılsa tamamdır.
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.967 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 29 Haziran 2022 #3 Duman ile şehir arasındaki geçiş daha güzel yapılırsa mükemmel bir çalışma.
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #4 Hocam duman kısmındaki geçişi ayarlayabilirseniz çok daha güzel olur. Süper bir çalışma olmuş, elinize sağlık.
Hocam duman kısmındaki geçişi ayarlayabilirseniz çok daha güzel olur. Süper bir çalışma olmuş, elinize sağlık.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 29 Haziran 2022 #5 450909 dedi: Üfff abi düşüyorum şöyle çalışmalara ya. Arkadaki duman(?) üzerinde biraz çalışılsa tamamdır. Genişletmek için tıkla... Quantum9 dedi: Duman ile şehir arasındaki geçiş daha güzel yapılırsa mükemmel bir çalışma. Genişletmek için tıkla... kaan.w dedi: Hocam duman kısmındaki geçişi ayarlayabilirseniz çok daha güzel olur. Süper bir çalışma olmuş, elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Eyvallah sağ olun.
450909 dedi: Üfff abi düşüyorum şöyle çalışmalara ya. Arkadaki duman(?) üzerinde biraz çalışılsa tamamdır. Genişletmek için tıkla... Quantum9 dedi: Duman ile şehir arasındaki geçiş daha güzel yapılırsa mükemmel bir çalışma. Genişletmek için tıkla... kaan.w dedi: Hocam duman kısmındaki geçişi ayarlayabilirseniz çok daha güzel olur. Süper bir çalışma olmuş, elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Eyvallah sağ olun.