Retro kamera önerisi

HamzaO_o

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 (2022) Laptop Rtx 3050 (4Gb Vram) i5-12450h 24Gb Ram
Retro ve nostalji dijital kamera arıyorum öneriniz var mı?

Karşıma hep bu kamera çıkıyor nasıldır sizce RetroCam™?

Son düzenleyen: Moderatör:
Saçma gelebilir ancak eski bir tuşlu telefon almanız da işinizi görebilir.

Samsung B350'e ve Nokia N70 ile retro görünüme sahip resimler çektiğim oldu.

Sizi anlıyorum fakat telefon ile çekmek istesem zaten eski tarz bende alırdım dijital kamera istediğim için durum belirttim.

Dostum bu attığın ürün sudan ucuza satılan saçma sapan bir dropshipping ürünü 1500tl ne demek böyle bi hurda için anlamadım adamlar çinden alıyor 200-300 liraya hop 1500 e satıyor.
Bit pazarından 200 liraya alıcağın kamera fazlasıyla iş görür.
"retro cam" adında düşük mp li hurda kameraları pazarlamak moda olmuş.
Siteyi biraz inceledim yüklenen yorumlar falan diğer ürünlere baktım rezalet olmuş siteleri siteye yükledikleri fotoğraflar 4k kameradan çekilmiş diyor ama fotoğraf 500px olarak yüklenmiş böyle satıcılardan ürün almayın.

h
hocam link nerede

Hocam bitpazarına gitme gibi bir şansım olsa oradan alırım uzak kalıyorum fazlasıyla bir de ig sayfalarında alan kişiler var bana biraz güven verdi ama emin değilim.

Hocam bitpazarına gitme gibi bir şansım olsa oradan alırım uzak kalıyorum fazlasıyla bir de ig sayfalarında alan kişiler var bana biraz güven verdi ama emin değilim.
Reis sana kimse al veya alma diye zorlatamaz. Sadece tavsiye verebilir zaten. Ürünün fotoğrafını google fotoğraflarda yada yandexte aratsan bile ucuzunu bulacağına eminim. Sahibinden de bile çok rahat bulunur bu tarz düşük kameralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…