Retro kamera önerisi

Hocam bitpazarına gitme gibi bir şansım olsa oradan alırım uzak kalıyorum fazlasıyla bir de ig sayfalarında alan kişiler var bana biraz güven verdi ama emin değilim.
Ne yaptın hocam? Aynı ikilemdeyim. Ve aldığım herhangi bir old school kamera aynı işi görmedi. Beklediğim o vintage hissiyatını sağlayamadı.

Hocam bitpazarına gitme gibi bir şansım olsa oradan alırım uzak kalıyorum fazlasıyla bir de ig sayfalarında alan kişiler var bana biraz güven verdi ama emin değilim.
Ne yaptın hocam? Aynı ikilemdeyim. Ve aldığım herhangi bir old school kamera aynı işi görmedi. Beklediğim o vintage hissiyatını sağlayamadı.

Aldım hocam kamerayı o zaman ki fiyatla 1500 eğer retro nostalji istiyorsan al ama o fiyata değmez ama ben sevdiğim için aldım ve gayette güzel fotoğraf istiyorsan insta varsa oradan atabilirim

Ben de tam öyle bir şey istiyorum. Dediğim gibi hiçbir işe yaramadı diğer aldıklarım normal kameraydı. İG üzerinden atarsan çok mutlu olurum ya.

Aldım hocam kamerayı o zaman ki fiyatla 1500 eğer retro nostalji istiyorsan al ama o fiyata değmez ama ben sevdiğim için aldım ve gayette güzel fotoğraf istiyorsan insta varsa oradan atabilirim
@ereenoglu ig hesabım.

Açtım mesajları hocam yazarsanız çok memnun olurum.

Son düzenleme:

Şu an işim var hocam akşama doğru müsait olurum o sıra yazsam uyar mı?

Tabii hocam. Ben akşam yine yazabilirim buraya çok aradayım bu konuda fikre ihtiyacım var çünkü.

Arattım ama farklı şeyler çıkıyor hocam hamztac_ benim ig ekle istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…