Retro kamera önerisi

YıKu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Instagram'da sürekli karşıma çıkan Manisnap Retro kamerasını düşünüyorum. Bunla ilgili açılan bir konuda bu tür retro kameraların bir işe yaramadığını söyleyenler oldu. Daha önce linkini bıraktığım kamerayı alan oldu mu? Veya bu tür fotoğraf çeken kamera önerir misiniz?

Eski teknolojiyi retro diye satan markalar hocam bunlar. 44 megapiksel olduğu hakkında çok büyük şüphelerim var açıkçası, neye göre 44 MP yazdılar aklım almadı. Fiyatı uygun ama çok da alınası gelmedi bana ya. Belki kız arkadaşa, eşe dosta tatlı bir hediye olur ama kullanışlı mı bilemedim.

Eski teknolojiyi retro diye satan markalar hocam bunlar. 44 megapiksel olduğu hakkında çok büyük şüphelerim var açıkçası, neye göre 44 MP yazdılar aklım almadı. Fiyatı uygun ama çok da alınası gelmedi bana ya. Belki kız arkadaşa, eşe dosta tatlı bir hediye olur ama kullanışlı mı bilemedim.
Evet hocam kız arkadaşıma hediye olarak düşünüyordum fakat 44 MP bana da çok mantıklı gelmedi. Manisnap sitesindeki yorumlarının hepsi olumlu ama sahte yorumlar olabileceğini düşünüyorum. Bu tür bildiğiniz başka fotoğraf makinası var mıdır acaba?

Bu tür bildiğiniz başka fotoğraf makinası var mıdır acaba?
Ya bunlar eski kompakt fotoğraf makinelerinin aynısı. Sarı sitede benzerleri ve çok daha iyi marka olanları (Fujifilm, Sony, Nikon vs.) tonlarca var ama ikinci el ürün de hediye olarak hoş olmaz gibi.
Bu Manisnap'in fiyat uygun ama ne kadar uzun ömürlü olur bilemedim. Değerlendirilebilir 1800 liraya sanki. Başka marka önersem de sıfır ürün olarak bundan çok farklı olmayacaktır muhtemelen.

Ya bunlar eski kompakt fotoğraf makinelerinin aynısı. Sarı sitede benzerleri ve çok daha iyi marka olanları (Fujifilm, Sony, Nikon vs.) tonlarca var ama ikinci el ürün de hediye olarak hoş olmaz gibi.
Bu Manisnap'in fiyat uygun ama ne kadar uzun ömürlü olur bilemedim. Değerlendirilebilir 1800 liraya sanki. Başka marka önersem de sıfır ürün olarak bundan çok farklı olmayacaktır muhtemelen.
O zaman ben yine düşüneyim hocam. Teşekkür ederim yorumlarınız için. İyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı